Uklonite masne naslage na KUKOVIMA I LEĐIMA POMOĆU 4 JEDNOSTAVNE VEŽBE za 3 nedelje!

| January 16, 2021 | 00:40 | 550 | 0

Prekomerne masne naslage na kukovima, leđima i ispod pazuha mogu pokvariti utisak bilo koje, čak i potpuno promišljene i moderne odeće. Kao rezultat – loše raspoloženje i nisko samopoštovanje.

Predstavljamo vam 4 vežbe koje nećete primetiti u svom odražavanju svakodnevno!

1 Stanite uspravno uvučenog stomaka, ruku zategnutih i spuštenih. Podignite ruke, stojeći na prstima i kao da pokušavate da dohvatite plafon. Pazljivo pazite da se lopatice i ramena u ovom trenutku ne podignu. Napravite 3 serije od 8 ponavljanja.

2 Stavite stopala u širinu ramena i savijte potkolenice pod pravim uglom, naginjući telo napred. Spustite ispravljene ruke na pod. Savijajući laktove, pomerite lopatice, a zatim podignite ruke. Napravite 3 serije po 10 ponavljanja.


3 Stojte uspravno uvučenog stomaka, ruku savijenih ispred grudi u laktovima, stisnutih pesnica. Raširite i skupite ruke, pokušavajući da povežete lopatice. Pokreti su slični pokretima leptir trenera. Napravite 3 serije po 10 ponavljanja.


4 Stanite uspravno uvučenog stomaka, ruku ispruženih ispred grudi. Izvodite pokrete koji imitiraju plivanje, kao da gurate vodu ispred sebe. Napravite 3 serije po 10 ponavljanja.


Ove vežbe sagorevanja masti su osnovne, ali moćne. Ceo ciklus će potrajati oko 10 minuta, prenosi OazaZnanja

 

Povezani sadržaj:  IZGUBITE 3 KILA ZA 5 DANA, OVA DIJETA ĆE VAS SPASITI: Za Tijelo Kao Iz Snova, TOPI SALO

Kategorija: Dijeta

Napisite svoj komentar na clanak: