ZAŠTO NAM OVO NIKO NIJE REKAO? JEFTINO SREDSTVO JE SMRT ZA KOMARCE: Potrebna su vam samo 3 sastojka koja već imate u kući

| July 18, 2021 | 18:20 | 293 | 0

Lijepo vrijeme prethodnih dana oraspoložilo je sve, ali nije prošlo bez neželježnih posljedica. Bube, mušice, komarci su se bukvalno niotkuda pojavili…

Dobra stvar jeste što nećete vi morati da se mackate njime, biće dovoljno da ga nanesete na prozore i spriječite ulazak nezvanih gostiju.

Potrebne su vam dve veoma moćne namirnice za zdravlje – bijeli i crni luk. Napomena, sredstvo koje ćete pripremiti ni u kom slučaju ne smijete nanositi na kožu, previše je agresivno i može je oštetiti. Njegova upotreba je isključivo za površine, prvenstveno prozore.

Evo i kako se priprema: sameljite jednu glavicu bijelog i jednu glavicu crnog luka, pa u smesu dodajte kašiku tečnog sapuna i četiri čaše vode. Dobro promućkajte, pa ovim sredstvom poprskajte okrive prozora i vrata.

Već prvog dana ćete vidheti da vam komarci ne ulaze u dom. Jak miris i svojstva ovih sastojaka će ih držati podalje od vašeg doma!

Izvor:Mondo

Povezani sadržaj:  Žena kada napuni 45 godina mora da jede OVE semenke kako bi izbegla starenje kože i kostiju!

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak:

Ljekovito bilje, put do zdravlja