Žena izgubi interes za muškarca mjesecima prije nego što ga ostavi: Savjet svim muškarcima

| October 2, 2022 | 23:00 | 41 | 0

Žena ne odustaje lako od čovjeka kojeg je voljela ili kojeg voli. Ali odustaje od čovjeka koji sve njene prilike da se poboljša lako prokocka.

Mnogim muškarcima dođe kao iznenađenje činjenica da ih žena ostavlja. Neki se čak čude kako se sve to desilo preko noći, ali istina je da u većini slučajeva žena nikada ne ostavlja preko noći. Njen odlazak počinje mjesecima prije nego što zvanično ode, nekad čak i godinama.

Žena ne ostavlja tek tako čovjeka kojeg voli ili kojeg je voljela. Ona će mu dati hiljade novih šansi, čisto da se uvjeri da li vrijedi ostati. Ona će preći preko svega onoga što je uvrijedi i ponovo će pokušati voljeti tog čovjeka. Ali sve to ima granicu.

Posljednje što se počne dešavati prije nego što je da počinje ispoljavati nezadovoljstvo. Ženi je u toj fazi više dosadilo da daje prilike čovjeku koji ih uopšte ne iskorištava na pravi način. Neki muškarci su toliko slijepi pa se u toj fazi prepadnu da žena ima nekog drugog, a istina nema veze sa tim.

Prije nego što ode posljednji pokušaj žene da spasi vezu je da ponovi još jednom šta je muči. “Nervira me što mi ne pružaš pažnju”, ili “Pogađa me to što se okrećeš za drugim ženama ili dopisuješ sa njima”… Sa tim daje još jednu šansu da muškarac promijeni to što je pogađa.

Povezani sadržaj:  HILJADU KVADRATA ČISTOG LUKSUZA: Zavirite u vilu Novaka i Jelene Đoković u Marbelji - od teretane, spa centra, do prostorija za bilijar (VIDEO)

Ako muškarac to ne primjeti, uskoro će biti ostavljen. I tada će mnogi od njih tražiti još jednu šansu, ali ona ih neće imati. Što je imala dala je. Ne tražite razlog i problem u njoj, već zavirite malo dublje u vaš odnos, i sjetite se svega što vam je govorila – a vi niste htjeli slušati.

Izvor sadrzaja:www.infpult.info

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: