Konačno je došlo vrijeme da javnost sazna: Vojin predstavio svima sada malenu Martu Ćetković! Jako liči na njega (FOTO)

| November 20, 2022 | 17:00 | 731 | 0

Na javnoj sceni u Srbiji naraavno ima veliki broj parova koji skupa zajedno a jedan od njih je i onaj o kojem sada govorimo a to su glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mičalović i mnogi smatraju da su oni jedan od najljepših bračnih prova i ljudima su oni predstavljeni kao IDEALAN brak.

Vojin je i prije Slobode bio u braku i to sa poznatom Srpskom voditeljicoma li tek je sa svojom koleticom uspio da pronađe sreću i ljubav. Oni imaju i djecu koja im povezuju i koji je centar njihovog svijeta a našli su se način kako da oni sada usklade svoj privatni žiivot sa poslovnim. Malo ko u javnost zna da je kćerka Vojinog mlađeg brata Biojana, Marta krenula stopama svog strica te da je završila i fakultet umjetnosti ali niej izabrala ovaj put glumu nego smijer za produkciju.


Marta je danas naravno odrasla djevojka i u jako bliskom je odnosu sa svojim stricem Vojinom ali i sa Slobodom i jako često može da se vide da se druže i prijatelji su na društvenim mrežama. Marta je počela uspješnu karijeru svoju i za nju tek će da se čuje i svi to znaju.

 

Povezani sadržaj:  Stručnjaci sa instituta "Batut" upozoravaju: Ljudi sve više postaju bezubi samo zbog ovoga!

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: