“Naš prvi ples nije dočekao septembar” Oglasila se vjerenica Mirka Rašića nakon njegove smrti, potresnu poruku podijelila na društvenim mrežama (VIDEO)

| May 24, 2023 | 07:58 | 329 | 0

Poznati jutjuber Mirko Rašić (32) pronađen je danas mrtav u Surčinu. Rašić je na svom jutjub kanalu nerijetko objavljivao dešavanja iz privatnog života, a prije oko mjesec dana se verio.

Njegova verenica Marijana oglasila se na svom Instagramu nakon tragične vijesti, gdje je objavila video sa njihovim zajedničkim fotografijama.

– Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kod sam upoznala i pored koga sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli da stvorimo na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i djelo živjeti i dalje, jer kao što si umio da kažeš, nisi ti za džabe Rašić, živjeće tvoja riječ zauvijek! Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala zvanično tvoja vjerenica, a nezvanično najponosnija žena na svijetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svijete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvijek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvijezde padalice, ne brini). Do kraja svijeta – napisala je Mirkova vjerenica i nastavila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Rašić (@addicted_to_thegym)


– Ne brini svijete moj, kad se vidimo opet pravimo planove iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvijek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bih bez strahova objavili sreću koja je nestvarna. Žao mi je što nisi uspio da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravićemo nove. Cijeli svijet si moj. Moja radost i srećko i zauvijek će to biti jer znaš sve. Pokazao si nam svima kako je biti divan čovjek, otac i partner u životu. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati. Toliko lijepih uspomena… Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave koliko si čovjek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svijete moj, danas bolji čovjek. Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir – stoji u emotivnoj objavi.

Podsjetimo, Mirko Rašić, koji je bio prvi jutjub automehaničar, pričao je da se sa ovim zanatom susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, a zatim aktivno počeo da se bavi sa 16 godina. Imao je svoj servis koji je otvorio sa 27 godina, jer je nakon završenog fakulteta ipak odlučio da se vrati mehanici.

Povezani sadržaj:  BAKA MI JE REKLA ZA OVAJ STARI RECEPT, ČAJ OD 3 SASTOJKA JE OKLOP ZA ORGANIZAM: Čuva od prehlade, jača imunitet, liječi kašalj

Kategorija: Uncategorized

Napisite svoj komentar na clanak: