Šta se dešava u Beogradu?: Veliki broj patrola se uputilo u jednom pravcu, kao da je potjera u toku

| May 6, 2023 | 21:07 | 1,077 | 0

Instagram profil Serbia Live koji izvještava o svim aktuelnim događajima u glavnom gradu Republike Srbije, podijelio je uznemirujući snimak na kojem se može vidjeti povećan broj policijskih patrola koji se kreću u pravcu Dr. Ivana Ribara u Beogradu.

Iako do sada nema zvanične informacije o tome šta se dogodilo, nakon tragičnih dešavanja u Beogradu proteklih nekoliko dana svi građani slute samo na najgore.

“Prije deset minuta… povečan broj patrola u Dr Ivana Ribara, idu prema savskom nasipu, a uputili su se prema šumi”, dodali su uz video.

Kako se može vidjeti na samom video zapisu, izgledao kao da je u toku potjera u ovom dijelu Beograda.

“Tuča na slavi, pijanstvo i povrede staklom”, čim je interventna tu ili je tuča ili razbojništvo”, “Počela sam da se plašim omladine i da gledam okolo. Ovo je gore nego bombardovanje, kao da je zombi ušao u narod”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, u jutarnjim satima srijede dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Nažalost, u Srbiji se dogodila još jedna tragedija dan nakon masakra u Beogradu. U pucnjavi u Mladenovcu Uroš B. je u četvrtak, 4. maja, oko 23 sata ubio osam osoba, a ranio 14.

Povezani sadržaj:  Brajlović: Ljudi dolaze maksuz avionom da jedu i da se slikaju sa mnom…

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: