Zbog Tumora Na Mozgu Prognozirali Su Mu Dva Mjeseca Života, No Čuda Se Događaju Kada Vjerujete U Boga

| May 25, 2023 | 21:55 | 265 | 0

Israelu Lemusu, muškarcu iz Teksasa s tumorom na mozgu bilo je preostalo još samo dva mjeseca života, ali čuda se događaju kada vjerujete u Boga.

On još uvijek živi nakon šest godina od dana kada su mu liječnici objavili vremenski rok života.

Liječnici su izveli tri operacije i učinili sve što su mogli za liječenje raka u vrijeme njegove dijagnoze, ali Lemusov onkolog dr. Jay-Jiguang Zhu, rekao mu je izravno da to stvarno ne djeluje i da nema više što bi mogli učiniti da izliječe njegov pogoršavajući glioblastom veličine golf loptice u mozgu.

Odlučio se oženiti kada je saznao koliko mu je vremena ostalo
Kada je Israel saznao koliko mu je vremena ostalo, odmah je planirao sklopiti zaruke i oženiti se te provesti ostatak života u vlastitoj kući sa svojom ženom. Također je ugrabio priliku da ostvari snove koje je stvarno želio. Učinio je sve ono što bi neki drugi muškarac učinio kad bi saznao da ima vremensko ograničenje.

Imao je samo 29 godina kada mu je postavljena dijagnoza, ali se i dalje osjeća odlično kao i svaki zdrav čovjek, jer mu uopće nije loše. A ono što je još zapanjujuće je da njegov život postaje sve duži i duži dok ne dosegne nevjerojatnih šest godina unatoč životnom roku od dva mjeseca.

Povezani sadržaj:  Pogledajte pažljivo drugi prst na vašoj nozi: Evo šta znači ako je ove veličine

Zahvalan je Bogu za svaki dan života
“Za mene je to 100% Bog. Iskreno, zahvalan sam Bogu za svaki dan. Prvo što učinim kad se probudim i zadnje što učinim prije spavanja je da zahvalim Bogu za taj dan.” Lemus je u intervjuu KHOU-11 rekao za izazove koje je svladao s Bogom na svojoj strani.

“On je moje čudo.” Lemusova žena je također rekla da je to doista bilo Božje čudo. On je naš veliki Liječnik, veliki Iscjelitelj. Kada nam se sve čini nemogućim, predajmo to Njemu i vjerujmo u njegovu nevjerojatnu moć, jer tada će On to pretvoriti u moguće. (novizivot.net)

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: