ČAJ ZA ČIŠĆENJE LIMFNIH SUDOVA: NAKON 1 PRIMENE IZBACUJE SE DO 16 LITARA TOKSINA IZ TELA! (RECEPT)

| October 4, 2020 | 21:24 | 4,044 | 0

Limfni sistem je jedan od najsloženijih i lukavo izgrađenih ljudskih sistema. Ovo je sistem za uklanjanje otrova iz tela, posebno bakterijskih i gljivično-parazitskih otrova. U stvari, ljudski imunitet zavisi od ovog sistema, a imunitet je život.

Ako su funkcije limfnog sistema narušene, do 83% štetnih materija nakuplja se u međućelijskom prostoru i kao rezultat toga nastaje “zagađenje” limfnog kanala. To povećava opterećenje na sve organe i detoksikaciju: jetru, creva, bubrege. Izgleda da je dobar rad limfnih sudova zaslužen za dobar rad svih organa.

Donosimo vam recept Elene Svitko iz knjige “Zlatni recepti: biljna medicina od srednjeg veka do današnjeg dana”, koji će pomoći vašem telu da očisti limfni sistem veoma brzo.

Čaj za zdraviji život od češke isceliteljke Rose Faleshnikove:

Potrebno je: 25 grama lista ruzmarina; 20 grama cvetova majčine dušice; 15 grama metvice; 10 cvetova gloga; 10 g korea klenovine; 10 grama korena angelike.

Priprema:

Pomešajte po 2 kašike svih proizvoda i prelijte sa 1 litrom hladne vode i ostavite da provri. Sklonite sa ringle i ostavite 1 sat da se prohladi. Procedite i tokom dana pijte sa malo meda.

Belo bilje:

Potrebno je: 10 grama bele koprive; 10 grama belog bagrema, 5 grama cveta jasmina, 5 grama kamilice, 5 grama cveta belog jorgovana, 10 grama iglavice (cveće). Od ove mešavine uzmete 1 kašiku i prelijete je sa 1 šoljom ključale vode.

Povezani sadržaj:  NAJBOLJI LIJEK ZA BAKTERIJU U ŽELUCU ALI I ZA HEMOROIDE I CRIJEVNA OBOLJENJA!

Ostavite da se malo natapa, parocedite i pijete tokom dana u malim gutljajima. Ovaj čaj se pije 7 dana.

Recept za čišćenje limfe:

Potrebno je uzeti 0,5 l destilovane ili prokuvane vode, poželjno je zagrejati na 40 stepeni Celzijusa, a zatim uzmite 1 kašiku magnezijum sulfata pa rastopite u toj vodi. Dodajte tome sok od 1 limuna, sok od 1 grejpfruta i sok od 1 pomorandže.

Najbolje bi bilo da ovo popijete ujutru, ali samo kada ste kod kuće jer ćete dobiti nagod za pražnjenjem odmah, nakon ispijanja ove tečnosti.

Pripremljenu mešavinu za detoksikaciju limfe treba piti ujutru u malim gutljajima, a nakon toga se okupajte u kadi punoj tople vode u koju ste prethodno razblažili 1 kg morske soli.

Magnezijum sulfat iznenađujuće efikasno čisti limfu, a kada se kombinuje sa citrusnim plodovima, sređuje ceo limfni sistem. Tokom pražnjenja creva videćete koliko prljave limfe izlazi iz vas. Magnezijum sulfat, poput magneta, može izvući i do 16 litara toksina i drugog otpada iz limfa (naročito kod gojaznih ljudi)!

Nakon ovog čišćenja, treba da pijete čaj od belog bilja koji smo naveli ranije u tekstu. Pre upotrebe ovog leka obavezno se posavetujte sa svojim lekarom.

Izvor: Stil.kurir.rs

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: