ČVORIĆI NESTAJU SAMI OD SEBE: Ako vas muči ŠTITNA ŽLEZDA, Rusi kažu da treba da radite OVO!

| October 6, 2020 | 01:13 | 283 | 0

Ruska narodna medicina polazi od toga da stres, nerviranje i neraspoloženje imaju uticaj na oboljenje tiroidne žlezde, pa je, shodno tome, rešenje ovog problema u pesmi, plesu i zabavi, tvrdi dr Torsunov.

Tretiranje obolele štitne žlezde nije lako. To je dugotrajan i naporan proces, ali ruski stručnjaci imaju metode koje koriste da bi ublažili ili otklonili ovaj problem.

Štitna žlezda i ceo endokrini sistem su povezani sa ljudskim emocijama. Stres, nerviranje i neraspoloženje imaju uticaj na oboljenje štitne žlezde jer se nakupljaju u organizmu. Zbog toga se ljudi koji imaju ovih problema sa njima mogu izboriti pevanjem, tvrdi ruski doktor Oleg Torsunov.

– Pevajte! Pevanje će doprineti oslobađanju od negativnih emocionalnih stega u štitnoj žlezdi. Čvorići će nestati sami od sebe. Pevajte vesele pesme, s ljubavlju i radošću, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Stalno plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravićete – poručuje dr Torsunov.

Ojačajte organizam rečima

Georgij Sitin, ruski naučnik, autor je lekovitih tekstova za samoprogramiranje izlečenja organizma. Odbranio je doktorske disertacije iz područja medicine, psihologije, pedagogije i filozofije. Njegova tehnika SOEVS razrađena je u više od 50 naučnih radova i ima oko 20.000 lekovitih tekstova. Na ideju da piše lekovite tekstove došao je nakon Drugog svetskog rata, u kojem je bio ranjen, kada su mu lekari rekli da će ostati invalid. Izlečio se i počeo je da pomaže drugim ljudima.

Povezani sadržaj:  OVA SMJESA JE EFIKASNIJA OD PENICILINA, SAMO PET KAPI I POBIJEDIT ĆETE I NAJJAČU INFEKCIJU: Sastojke sigurno imate kod kuće

Njegova tehnika je zasnovana na sposobnosti čoveka da rečima pomogne obolelom organizmu. Tekstovi pokreću emocije, jačaju snagu misli i volju. Organizam prihvata tekst i na taj način se leči.Lekovite tekstove treba, kako kaže Sitin, snimiti i slušati ih u pozadini više puta u toku dana. U toku slušanja tekst se mora zamisliti kako bi ga organizam usvojio. Da bi se postigao puni efekat, tekstovi moraju da se odslušaju barem 500 puta. Tada oni postaju sastavni deo misli i eliminišu poremećaje.

TEKST ZA OPORAVAK

“U moju štitnu žlezdu bog uliva novi, mlad, energičan, veseo i radostan život. Novi, mlad, radostan život ispunio je moju štitnu žlezdu. Nov, mlad život rađa novu, mladu, bogomdanu, zdravu strukturu štitne žlezde. Bog uliva u moju štitnu žlezdu sveto, božansko isceljenje, koje rađa bogom stvorenu, božanstveno zdravu strukturu moje štitne žlezde.

Cela moja štitna žlezda se ponovo rađa, mlada, bogom stvorena, s božanstveno zdravom građom. A moj imunološki sistem s gigantskom, božanstvenom energijom, rastvara sve čvoriće u mojoj štitnoj žlezdi. Svi čvorići u mojoj štitnoj žlezdi se smanjuju, iščezavaju, zauvek nestaju bez traga.

Sve strukture moje štitne žlezde božanstveno regenerišu bogom stvorenu mladu, zdravu građu. Moja štitna žlezda oživljava, fizički ojačava, cveta. Moja štitna žlezda božanstveno pravilno, energično izvršava u mom organizmu sve svoje mnogobrojne funkcije. Kao bljesak munje osećam da sam apsolutno zdrava, potpuno zdrava, idealno zdrava, vesela, lepa, puna zdravlja i snage.”

Povezani sadržaj:  Otkrila čudesan recept: Kako da skinete staračke mrlje i fleke sa ruku

 

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: