Dr Danica otkrila prve simptome tumora na mozgu: Ako ovo primijetite odmah trčite u bolnicu, jako čudan znak

| October 12, 2020 | 22:41 | 2,523 | 0

O tome da li je povećan broj onkoloških bolesnika zbog korone, zbog čega se čeka da se prijavi ljekaru, dr Grujičić kaže:

“Mora se povratiti povjerenje i porodičnog ljekara i medicinu, Internet je sjajana stvar, ali postoji glomila gluposti gdje ljudi koji nemaju nikakvo medicinsko znjanje iznose neistine.”

Kakve su liste čekanja?

“Na heimioterapiju se čeka 12-34 dana, a na operacije manje od mjesec dana”, objasnila je doktorka.

Sudar gripa i korone?

“Dobili smo 100 vakcina potrošene su za prvi dan. Narod shvata da mogu da pomognu. Što se tiče otvaranja kovid bolnica, to ide po planu. Da nismo imali državnih bolnica, imali bismo goru situaciju nego Italija”.

Koji je prvi simptom, šta je to što izaziva sumnjuu da treba da se javimo na onkologiju?

“Kada je riječ o tumorima mozga, tu su fine psihičke promjene koje mogu da primijete ukućani, oni koji dobro znaju nekoga. Kada neko počne da priča viceve koji uopšte nisu karakteristični za njega, kada se ponaša na način koji mu nije svojstven, kada ispoljava osobine koje nikada nisu bile sastavni dio njegove ličnosti, tog trenutka treba uraditi prvu dijagnostiku. Nažalost, to se ne dešava, obično se protumači te da je neko imao smrtni slučaj, te posvađao se sa suprugom pise kurir.rs.

Povezani sadržaj:  NE SRAMITE SE! Ovo Je Prvi Simptom RAKA CRIJEVA: Nisu Hemeroidi, Ako Vam Se Ovo Dešava, ODMAH IDITE DOKTORU

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: