FILIP MANJA, LJEKAR KINESKE MEDICINE o formuli koja spasava pluća: OVE DVIJE BILJKE SU SPASILE KINEZE

| October 13, 2020 | 13:58 | 372 | 0

Filip Manja, diplomirani ljekar tradicionalne kineske medicine rekao je u trećem vijeku prije naše ere nastala preventivna formula koju možete koristiti za jačanje odbrambenog sistema protiv virusa.

Naime, radi se o biljci sladić i o sušenom đumbiru.

Poznat je i slučaj jedne kineske bolnice u žarištu virusa u kojoj zahvaljujući ovoj formuli nijedan ljekar nije bio zaražen, niti su oboljevali prethodnih godina od sezonskog gripa, tvrdi on.

Sladić se koristi najčešće u kineskim biljnim formulama zbog harmonizujućeg efekta. On djeluje protivupalno, protiv virusa i bakterija, te na nivou uklanjanja sluzi ili vlage iz tela.

Manja je podsjetio i da na osnovu CT skenera i subjektivnog osjećaja oboljelih, na plućima naslage sluzi. Sladić podmazuje pluća i utiče na energiju slezine i želuca.

Suvi đumbir ima vruću prirodu i podsetiče zagrijavanje pluća.

Odnos dvije biljke mora biti 2:1 u korist sladića.

Za jednu osobu u toku jednog dana se napravi oko 450 ml, tako što se ubace dvije pune kafene kašičice sladića i jedna puna kašičica sušenog đumbira u prahu.

To se ubaci u posudu od težeg materijala. U idealnom slučaju se koristi zemljana posuda.

Sve se prelije 500ml vode. Voda se uključi da proključa, a kad proključa, ostavi se još 20 minuta da prokuva. Onda se sve skloni sa vatre, polovina koja je ostala (nije isparila) se sipa u šolju i konzumira topla, dok se ostatak koristi u drugom delu dana (uveče), kada se podgrije prije upotrebe.

Povezani sadržaj:  SVI MISLE DA SU KRAJNICI NEPOTREBNI I OLAKO IH VADE: Evo šta vam se sve može desiti nakon što ih operišete, OVO VAM NIKO NIJE REKAO!

Može se koristiti i svježi đumbir, ali onda neće biti isti efekat.

novi.ba

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: