Horoskop: Najbolje i najgore kombinacije majka – kćerka

| October 12, 2020 | 19:12 | 221 | 0

Može biti protkan velikom ljubavi, ali i brojnim prepirkama.

Konstelacija horoskopskih znakova u tome igra važnu ulogu: kao i kod ljubavnih veza, i u porodičnoj kombinaciji postoje parovi koji odlično zajedno funkcionišu, ali i oni kod kojih gotovo svakodnevno dolazi do problema…

Lav i Vodolija
Majka lavica je rođena predvodnica. Prilično sigurno će sjediti u roditeljskom vijeću i boriti se za prava svog djeteta. Međutim, ona može biti i jako zabavna.

Stoga ne bi čudilo da kćerku vodoliju na prvi rok koncert odvede mama, koja će oduševljeno plesati u publici. Mama lavica uvijek želi najbolje za svoje dijete, ali je i pušta da ima sopstveni slobodni prostor.

Rak i Rak
Kad misli na svoju majku, kćerka rođena u znaku raka ispunjena je ponosom. Naime, mame rakovi su vrlo društvene, sa obje noge stoje čvrsto na zemlji, pa sa lakoćom obavljaju svoje poslove.

Dok god to ne djeluje (previše) zastrašujuće na kćerku, onda je ova kombinacija idealna.

Jarac i Škorpija
Škorpija je perfekcionista. Kad je riječ o odgajanju, želi sve da uradi kako treba i detaljno se priprema za tu ulogu. Čim dijete ugleda svjetlost dana, majke škorpije osjete snažnu ljubav koja ih potpuno preplavi. Zbog toga svojim kćerkama opraštaju manje i veće greške koje sebi nikada ne bi dopustile. Za jarca je to idealna miješavina sigurnosti i slobode, koja im jako treba.

Povezani sadržaj:  VEDRANA RUDAN: DETE VAS ŽDERE DO SMRTI, ALI VARATE SE AKO MISLITE DA I POSLE SMRTI NISTE JESTIVI!

– Između ovih kombinacija često može biti problema:

Lav i Riba
Osobe rođene u znaku lava, vatrenom znaku, traže puno pažnje. Zbog toga se ribe osjećaju prestravljeno, jer više vole svoj mir. Kako bi se zadovoljile potrebe majke i kćerke treba mnogo strpljenja. Premda duboko u sebi osjećaju ljubav jedna za drugu, njihov odnos isprepleten je mnogim konfliktima.

Ovan i Djevica
U ovoj konstelaciji susreću se vatreni znak (ovan) i zemljani (djevica). Dok djevica razmisli prije nego što djeluje i promisli o prednostima i manama, ovan će proletjeti glavom kroz zid.

To je jako naporno ako je majka rođena u znaku ovna. Potrebno je puno, puno, puno razgovora – najbolje bi bilo pronaći zajednički hobi koji će ih povezati.

Rak i Strijelac
Osobe rođene u znaku strijelca imaju potrebu za svojim slobodnim prostorom više nego drugi znakovi. Kad im neko uzme vazduh za disanje, strijelci postanu nemirni i povlače se.

S tim se emotivni rak teško može nositi: treba mu puno ljubavi i pažnje, jer svaki odmak smatra vrlo lično. U toj konstelaciji oboje moraju pristati na kompromise kako bi odnos bio koliko toliko okej.

Ovan i Strijelac
Ovdje se u porodici susreću dva vatrena znaka – i to je eksplozivno koliko i zvuči. Oboje imaju veliku životnu energiju i radost, pa su u stalnoj potrazi za zabavom i pustolovinama.

Povezani sadržaj:  SNIMAK NA K0ME JAPANCI IDU NA PSAO SRUŠIO JE INTERNET: Ovo Je Najjezivija Stvar Koju Ćete Vidjeti

Ono što se u kasnijem dobu može razviti u duboko prijateljstvo majke i kćerke, u djetinjstvu je prepuno izliva bijesa i razilaženja u mišljenjima – što obje može dovesti do ruba očaja, piše “Miss7“.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: