Infarkt spriječite za samo 1 minutu tinkturom Dr. Schulza (RECEPT)

| October 23, 2020 | 17:08 | 1,298 | 0

Infarkt miokarda je jedan od vodećih uzroka smrtnosti u svijetu. Ukoliko ste srčani bolesnik ili je to neko od vaših voljenih , predlažemo da uvijek imate ovu tinkturu spremnu za upotrebu. Zvuči nevjerovatno da infarkt možete spriječiti jednom jedinom namirnicom ali to je jednostavno tako. Radi se o kajenskoj paprici (čili paprika).

Kako spriječiti infarkt pomoću ove namirnice
Kajenska papriku istraživali su mnogi ljekari među kojima su Richard Schulz i američki doktor Christopher. Christopher kaže da ni jedan njegov pacijent nije podlegao poslije infarkta, jer je pacijentima, koji su još pri svijesti dao čaj od ove papričice, te da su nakon 1 min ostali živi i sigurni po život.

Nekoliko recepata postoji za liječenje ovom namirnicom , a njena ljekovitost potice od 90,000 scoville jedinica. To je jedinica za mjerenje ljutini osim kajenske postoji jos nekoliko vrsta paprika sa sličnom količinom scoville jedinica , a to su: thai chi, habanero, jamajkanska, african bird. Neka od njih sigurno se nalazi u vašem marketu.

Potrebno je pomiješati malu kašičicu kajenske paprike u čaši vode i dati unesrećenom odmah poslije srčanog udara. Naravno kada je pri svijesti i kada diše . Ako osoba nije pri svijesti , možete dati otopinu kajenske paprike , tako što ćete mu zakapati nekoliko kapi pod jezik.

Povezani sadržaj:  IMA RIJETKA LJEKOVITA SVOJSTVA: OVA BILJKA POBOLJŠAVA VID, UKLANJA MAST IZ JETRE, POTPUNO ČISTI DEBELO CRIJEVO, LIJEČI ANEMIJU, POSPJEŠUJE CIRKULACIJU…(RECEPT)

Schulzov recept za tinkturu koja spriječava infarkt
Ovaj recept koristi se za hitne slučajeve posle srčanog udara. Za ovaj recept morate imati kajensku papriku, može se koristiti i zamjena za neku od gore navedenih vrsta, ali one nemaju toliko efektan učinak kao kajenska.

Sastojci:
Prah od kajenske papričice
par cijelih kajenskih papričica
50 % alkohol (može votka ili jabučni ocat kao zamjena)
staklena flaša od 1l
rukavice
Priprema:
Radi ljutine paprike stavite rukavice. 1/4 staklene flaše napunite prahom paprike, zatim dolijte alkohola dovoljno samo da prekrije prah.

Nekoliko svježih papričica izblendajte sa alkoholom kako bi dobili smjesu koja liči na umak. Tu smjesu dodajte u flašu zajedno sa prvom smjesom tako da napunite 3/4 flaše. Nakon toga ispunite alkohol do vrha flaše i zatvorite. Kada god možete protresite flašu tokom dana.

Ukoliko želite izuzetno jaku tinkturu ostavite flašu da stoji 3 mjeseca , zatim procijedite kroz gazu u tamnu flašu, dobro je zatvorite i ostavite na tamno mjesto.

Upotreba tinkture
Ukoliko je osoba koja je doživila infarkt pri svijesti dajte 5-10 kapi ovog lijeka, i nakon 5 minuta ponovite . Akoje osoba u nesvjesnom stanju pod jezik zakapajte par kapi i počnite sa oživljavanjem. Nakon 5 minuta ponovite postupak.

Ima i određeno antikancerogeno djelovanje te se posebno preporučuju oboljelima od raka pluća i pušačima. Smatra se da kapsaicin iz kajenske paprike pomaže u sprečavanju razvoja tumora uzrokovanih duhanom, a slični rezultati zabilježeni su i kod raka jetre.

Povezani sadržaj:  CISTE NA JAJNICIMA POSTAT ĆE PROŠLOST: Napravite prirodni lijek koji će vas spasiti (RECEPT)

 

dominantni.com

 

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: