Lekari zatečeni: Čudotvoran napitak koji smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi! (RECEPT)

| October 14, 2020 | 16:34 | 509 | 0

Osim što snižava nivo loših masnoća u telu, ovaj čarobni napitak čisti organizam od toksina i poboljšava cirkulaciju.

Peršun se u svakodnevnoj pripremi hrane jelima dodaje kao sitna dopuna radi poboljšanja ukusa, ali je zapravo odličan saveznik vašeg zdravlja.

On sadrži dve grupe posebnih sastojaka, vrlo bitnih za zdravlje – prirodna eterična ulja i flavonide. Uz to, odličan je izvor vitamina C, A i K, pa se preporučuje da pojačate količinu peršuna koju konzumirate za vremesezone gripa i prehlade.
Takođe, peršunov list pokazao se kao izvrsno sredstvo u podsticanju izlučivanja štetnih materija iz našeg organizma i bolje cirkulacije.

Ali, ako čudotvornom peršunu dodamo i limun, vodu i malo sode bikarbone, dobićemo čudotvoran napitak koji smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi!
Sastojci: 1,5 litra vode, 3 veze peršuna, 1 kg limuna, soda bikarbona.

Priprema: Limunovu koru dobro istrljajte sodom bikarbonom, kako biste uklonili nečistoće sa kore. Najbolje je da koristite organski limun. Vodu prokuvajte i ostavite da se ohladi. Limun isecite na kriške, a peršun iseckajte sitno i dodajte u hladnu vodu. Poklopite i ostavite da stoji u frižideru jedan dan. Na kraju, sve izmiksajte u blenderu i sipajte u staklenu teglu ili flašu.

Svakodnevno pijte po 100 ml i nećete verovati kojom brzinom ćete sniziti nivo holesterola!

 

Povezani sadržaj:  OVAKO PRIPREMLJENA VODA JE NABOLJI NAPITAK ZA DOBRO JUTRO: Diže imunitet i razbuđuje BOLJE od KAFE i ČAJA

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: