Melisa I., (33) iz Bihaća o uspješnoj borbi sa rakom dojke: Dobila sam bitku uz pomoc kavkaskog eliksira

| October 17, 2020 | 15:26 | 3,390 | 0

Nakon što mi je u maju prošle godine dijagnosticiran početni stadij raka obje dojke, bolest se galopom počela širiti mojim tijelom. Svaka nova pretraga otkrivala je novi dio tijela zahvaćen zloćudnim stanicama. Spasili su me Eliksir sa Kavkaza i Ceder Neutralizer, ishrana, savjeti i terapije dr. Trobradović, koja je izumitelj i vlasnik patentnog prava Cedar Neutralizer zaštitnog uređaja.
-Uložiti novac u zdravlje, svakako je najbolja moguća investicija. Ipak, tko to od nas čini? I kad? Često kažemo da nemamo novca za vitamine, minerale. A imamo za cigarete? I svako od nas u kući ima TV, računar, novu kuhinju, tepih. Većina nas puši, a znamo svi cijene cigarete, kao i činjenicu koliko su pogubne po naše zdravlje, ali i zdravlje naše okoline. Pa kako je to moguće – počela sam se pitati i sama, tek onda kad sam teško oboljela.
– Nažalost, prije toga sam pušila i po dvije kutije cigareta na dan, znala posegnuti i za čašicom rakije. Moj dom je bio opremljen najsavremenijim aparatima, vozila sam automobil od 45 000 maraka. No, kad sam se razboljela i kad mi je jedan alternativac iz Hrvatske ponudio izlječenje za pet hiljada maraka, skupim mi se to učinilo. Nisam zapravo vjerovala da mi svojim poznavanjem akupunkture može izliječiti rak. Sad, kad na sve to gledam s ove distance, dobrim mi se čini to moje nepovjerenje i odbijanje.
U jednom komadu
– No, kako se bolest pogoršavala, a ljekari kao jedino rješenje vidjeli radikalan hirurški zahvat, odlučila sam pomoć potražiti u alternativnim vodama. Eliksir sa Kavkaza i Cedar Neutralizer zaštitni uređaj pokzali su se sjajnim odabirom. Ni previše skupim ni previše komplikovanim – ispričala je za Auru Melisa.
Zahvaljujući stručnoj pomoći koju je dobila u ordinaciji liječnice Šuhrete Seke Trobradović, ova 33 – godišnja Bišćanka danas je zdrava i u “jednom komadu”.
Iako su doktori tvrdili da po hitnom postupku mora biti podvrgnuta lumpektomiji (operacija kojom se odstranjuje tumorsko tkivo i dio područja oko njega, dakle ne cijele dojke, kao i dio limfnih čvorova u pazuhu) do tog zahvata nikad nije došlo. Po svemu sudeći, neće ni doći.

Povezani sadržaj:  NE SIPAJTE MLIJEKO U KAFU NIKADA: Opasno Je Po Vaše Zdravlje – EVO ZBOG ČEGA OVO ZOVU POGUBNOM KOMBINACIJOM

Estetski invalid

– Poput one čuvene rečenice iz „Audicije“ – „Imao sam super sreću, i ja mogu zaključiti da sam imala vraški sjajnu sreću”. Nakon što mi je u maju prošle godine dijagnostciran početni stadij raka obje dojke, bolest se galopom počela širiti mojim tijelom. Svaka nova pretraga otkrivala je novi dio tijela zahvaćen zloćudnim sanicama.
Isprva su ljekari savjetovali lumpektomiju, znači djelomično odstranjenje tkiva zahvaćenog rakom, no, već sljedeći nalaz je pokazao veću rasprostranjenost. Uslijedile su pripreme za mastektomiju, kompleto odstranjenje obje dojke. Nisam se psihički ni uspjela navići ni priviknuti na tu misao, a već je naredni nalaz pokazao da i masektomija ne bi bila od neke veće pomoć. Zloćudne ćelije su napredovale ka grlu i plućima. Ljekari nisu znali ša da rade, a iako je situacija bila krajnje ozbiljna… Imala sam osjećaj da gubim bitku sa životom.
– Na preporuku moje tetke iz Sarajeva, obrela sam se u ordinaciji dr. Trobradović. Ona redovno čita Auru i cijeni rad, preparate i stručnost dr. Šuhrete. Tako sam počela trošiti Eliksir sa Kavkaza, a dom sam zaštitila Cedar uređajem. Odbacila sam cigarete i usvojila neke korisne navike koje prije nisam imala.

– Na kraju ću reći da zaista zdravlje ne može biti skupo te da svaki dom apsolutno treba imati ovu ploču koja štiti od svih mogućih štetnih zračenja koji pogubno djeluju na naše zdravlje. Eliksir sa Kavkaza je eliksir spasa, zdravlja i života. A doktorica je genije. Naprosto fenomenalan čovjek s odličnim pristupom ka pacijentu. Nakon njenih tretmana uslijedilo je značajno poboljšanje…Bolest se prvo zaustavila, a onda počela povlačiti. Sve mi je bolje, nastavljam s terapijom – ispričala nam je Melisa.

Povezani sadržaj:  BOLI VAS DONJI DIO LEĐA?! Konačno znamo zašto, ovo će vas spasiti!

Džunin saradnik
Dr. Seka je dugogodišnji saradnik svjetski poznate ruske iscjeljiteljke Džune Davitašvili, a iza sebe ima veliki broj ljudi koje je izliječila od raka, tumora, neplodnosti i brojnih drugih bolesti. Dobitnik je mnogih priznanja za svoj dugogodišnji rad od kojih izdvajamo nagradu “Medicina Alternativa” koju je primila od strane jednog od začetnika alternativne medicine Prof. Dr. Sir Antona Jayasuriye, nagradu “Međunarodne Džuna Akademije za alternativne nauke” kao i mnoge druge.
Cedar uređaji sa trajnim rokom upotrebe
Cedar Neutralizer je zaštitni uređaj koji potpuno neutralizira geopatogeno zračenje, kao i zračenje koje emituju elektronski uređaji. Pruža zaštitu zdravlja ljudi, a posebno je namijenjen osobama koje nisu zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja.
Cedar Neutralizer uređaji zauzimaju neznatan prostor (7-30 cm), jednostavni su za postavljanje, a postavljaju se na mjesta gdje se boravi duže vrijeme, a najčešće u spavaće sobe ispod kreveta, ail također i u dnevne sobe i kancelarije.
Cedar Neutralizer uređaji se ne mogu pokvariti, ne trebaju održavanje i traju neograničeno dugo. Cedar Neutralizer zaštitni uređaji su inovacija i zaštićeni su patentom.

Gdje je učinkovit kavkaski eliksir?

Potpuno prirodna biljna formula sa stoljećima dugim periodom liječenja ozbiljnih oboljenja kao što su tumor i rak. Prirodno ojačava imunološki sistem i detoksificira i pročišćava cijelo tijelo.
X Otklanja štetne bakterije i viruse iz organizma.
X Čvrsto se preporučuje osobama sa malignim oboljenjima, poput karcinoma.

Kontakt tel: 061/320-726
Za pozive iz inostranstva: 00 387 61 320-726.

Aura.ba

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: