Nevjerojatno sredstvo za najbrži RAST KOSE! Rezultat će vas ostavit bez teksta (RECEPT)

| October 30, 2020 | 20:44 | 2,295 | 0

Ako postoji nešto što može definirati osobnost žene to je njena kosa. Ona zahtijeva veliku pažnju, ali mnoge žene imaju problem sa rastom kose. Postoji mnogo farmaceutskih tretmana koji obećavaju brži rast kose, ali postoje i prirodni tretmani koje nude isti rezultat. Upoznajte jedan od najboljih domaćih lijekova za brzi rast kose, vrlo jednostavan za pripremu i nudi iznenađujuće rezultate.

Sastojci:
3 kašike cimeta
6 kašika meda
6 kašika maslinovog ulja

Priprema i korištenje:
Stavite maslinovo ulje u posudu da se zagrije, a zatim dodati preostale sastojke i dobro izmiješati. Dok je toplo primijeniti na cijelo tjeme glave i ostaviti ga da djeluje 1 sat. Nakon toga oprati kosu s toplom vodom a ponoviti postupak tri puta sedmično.

Razlozi zbog kojih možda patite od gubitka kose:

Nedostatak željeza: Kad nema dovoljno željeza u krvi možete početi gubiti kosu. Žene tokom menstruacije imaju veću vjerojatnost da imaju niske razine željeza u krvi.

Spora štitnjača: Spora štitnjača može uzrokovati hormonski poremećaj koji rezultiragubitkom kose.

Vaše zdravlje nije optimalno: Smetnje siromašnih dijeta, manjak vitaminima i proteinima utiče na rast jake i zdrave kose. Kosa se obično znatno izgubi nakon bolesti, operacije, hormonalne promjene, kao što su trudnoća ili menopauza.

atma.hr

 

Povezani sadržaj:  Društvenim mrežema kruži jeziv snimak: Muškarac iz Banovića najavljuje masakr u BiH

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: