OVA 3 SASTOJKA U STANJU SU DA POMLADE KOSTI ZA ČAK 20 GODINA I ZALIJEČE STARE POVREDE!

Ove sastojke možete nabaviti u apoteci.

Lek koji podmlađuje kosti za čak 20 godina, a koristile su ga i naše bake, sami možete napraviti uz pomoć tri jednostavna sastojka.

Dakle, ako osećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i osećate posedice nekih starih ozleda, ne trebaju vam skupi gelovi i masti. Dovoljno je da nabavite ova tri sastojka i napravite ovaj jednostavan recept.

Sastojci:

  • 300 ml alkohola (70%);
  • 100 ml joda;
  • 10 tableta aspirina od 300 mg

Sve sastojke možete nabaviti u apoteci.

Jod je poznat kao lek koji ubija gljivice, parazite, viruse i bakterije, a neki ga navode i kao stopostotno rešenje za infekcije mehura.

Povidon jod je poznat kao snažan germicid širokog spektra, efikasan protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora.

Priprema: Alkohol pomešajte s jodom i dodajte izmrvljene tablete aspirina. Promućkajte i ostavite da stoji na tamnom mestu 21 dan. Nakon toga možete koristiti lek.

Upotreba: Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktno utrljajte na bolno mesto uz masažu.

Related Posts

FAŠIRANE ŠNICLE OD MLJEVENOG MESA OVAKO IH JA PRAVIM I MENI SU NAJBOLJE

Sastojci: 500 gr mlevenog govedjeg mesa 2 osrednja krompira 2 sargarepe 1 glavica crnog luka 1 jaje malo soli i brasna Priprema: U mleveno meso narendati krompir i sargarepu, dodati…

Read more

Ova pita sa sirom je tako ukusna da mogu da je pravim svaki dan! Brz i jednostavan recept

Prepustite se slanim okusima ove slane pite od svježeg sira i krem ​​sira, izvrsne kulinarske kreacije koja je idealna za osvježavajući ručak ili divno predjelo. Zamamna kombinacija hrskavog filo tijesta…

Read more

Ovi hljepčići se spremaju za samo nekoliko minuta…Brzo i ukusno

Želite dodati ugodan štih svom jutarnjem obroku ili poboljšati svoju večeru slatkim prilogom? Ne tražite dalje od ovog jednostavnog recepta za domaći kruh. Napravljeni od osnovnih namirnica kao što su…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *