PEŠKIRI VAM IZGLEDAJU ISTROŠENO?Evo kako im vratiti nježnost i punoću

| October 19, 2020 | 22:20 | 242 | 0

Potrebna su samo dva sastojka da im vratite njihovu punoći i nježnost. Evo i kako da to uradite.

Ubacite peškire i sačekajte da mašina primi vodu. Kada je voda u mašini, isključite je, otvorite i u nju naspite šolju alkoholnog sirćeta. Uključite mašinu te je pustite da odradi par minuta.

Nakon toga ponovo isključite i dodajte pola šolje sode bikarbone. Uključite mašinu i pustite je da završi ciklus pranja. Peškire osušite na uobičajeni način.

Sada će vaši peškiri biti mekši, svežiji i bolje će upijati vodu. Naravno, možete ubaciti i par kapi esencijalnog ulja kako bi peškiri i prekrasno mirisali.

U mašinu ubacite peškire te dodajte šolju sode bikarbone. Sačekajte da mašina primi vodu, a zatim u pregradu za deterdžent naspite dvije šolje alkoholnog sirćeta.

Isto kao i u prethodnom postupku, par kapi esencijalnog ulja neće škoditi. Kada mašina završi, peškire osušite na uobičajeni način. Bićete oduševljeni peškirima koji sada izgledaju, a i mirišu, kao novi. Prilikom pranja, nemojte koristiti omekšivač za veš

Izvor: Minimagazin.info

Povezani sadržaj:  BUBULJICE NA STRAŽNJICI NISU NIMALO BEZAZLENE: Ako se pojave, ZNAČI DA IMATE PROBLEM KOJI POGAĐA VELIKI BROJ ŽENA!

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: