PREPORODIĆE KRVNE SUDOVE ZA SAMO 10 DANA: STARI NEMAČKI NARODNI LEK ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA JE ČISTO ZLATO! (RECEPT)

| October 11, 2020 | 23:26 | 1,850 | 0

Zdravlje krvnih žila je od vitalnog značaja, a postoje prirodni načini za njihovo jačanje i sprečavanje neželjenih ishoda. Da bi očistili krvne sudove, ljudi pribjegavaju lijekovima. Ali često se zna da lijekovi stavljaju soj na jetru i bubrege. Da biste potpuno očistili krvne žile bez oštećenja drugih organa – isprobajte ovaj prirodni staromodni recept.

Starost i nepravilna prehrana dovode do toga da se krvni sudovi istroše, postanu manje elastični i sloj holesterola nakuplja se na unutrašnjim zidovima. Kao rezultat, oni su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabe opskrbe organa i sistema krvlju. Začepljenje krvnih žila je opasno po život.

Uz to, mozak značajno pati i krvni pritisak raste. Ovi procesi mogu rezultirati moždanim udarom, srčanim udarom i drugim ozbiljnim bolestima. Da bi očistili krvne žile, mongoze pribjegavaju drogama, ali one opterećuju rad jetre i bubrega.

Ovaj stari njemački recept precizno čisti holesterol iz krvnih žila, a ovo su njegovi osnovni sastojci: 4 cijela limuna; kriška korijena đumbira; 2 litre vode; 4-5 režnja češnjaka; 2 kašike meda.

Limun dobro operite i prelijte vrelom kipućom vodom da ukloni nečistoće. Zatim ga izvadite iz vode i narežite na tanke kolutove. Ogulite tikvicu, naribajte je i sameljite u blenderu.

U limpu stavite limun sa šerpom zapremine od 3 i više litara. U posebnom loncu zakuhajte 2 litre vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite češnjak, đumbir i med. Sve dobro promiješajte, pa dodajte šerpi s limunom.

Povezani sadržaj:  Kako sam IZLIJEČILA IŠIJAS uz ove dvije jednostavne vježbe

Pustite da sve vrije 2 sata. Kad se ohladi, prebacite sve u teglu od 3 litre. Pijte oko 100 ml na prazan stomak svakog dana ujutro, a istu količinu i uveče. Tretman traje oko 3 nedelje. Napravite pauzu od nedelju dana, a zatim pijte nakon još 4 nedelje. Efekat ćete osetiti tek nakon 10 dana. Čuvajte ovo piće u frižideru.

Izvor: buducnost-je-sada.lajkaj.com

Kategorija: Najnovije, Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: