PRESTALA SAM DA NOSIM GAĆICE I OSJETILA 8 NEVJEROVATNIH PROMJENA “TAMO DOLE”: Život mi se okrenuo naglavačke, EVO ŠTA MI SE PRVO DESILO

| October 3, 2020 | 00:20 | 114 | 0

Možda ovo niste znali, ali ako ne nosite gaćice, pa makar i povremeno, dajete svojoj va**ni priliku da se odmori.

Novinarka Kerolin Steber odlučila je da prestane da nosi donji veš i potom za portal “Bustle” napisala šta je sve naučila iz toga. Kako kaže, odmah se osjećala ugodnije i slobodnije. I što je najvažnije, shvatila je i koliko dobrobiti ima život bez gaćica.

Slobodan protok vazduha
Problem s donjim rubljem, pogotovo ako je od sintetičkog materijala, jeste to što u inti*nom području ne cirkuliše vazduh i veća je vjerovatnost za stvaranje gljivica.

Infekcije brže prolaze
U slučaju da je geni*alije zahvatila neka od infekcija, s obzirom na protok vazduha bez gaćica, lakše ćete se i brže riješiti bilo koje bakterije. Na gaćicama se obično zadržava vlaga, koja je pogodna za razmnožavanje mikroba.

Manje je trenje tokom treniranja
Prilikom vježbanja dolazi do trenja između ruba gaćica i kože, zbog čega može doći do rana i osipa. Kerolin savjetuje da pokušate da odradite trening bez gaćica i tvrdi da ćete odmah osjetiti veliku promjenu nabolje.

Odmor od hemikalija
Ako ne nosite gaćice, pa makar i povremeno, dajete svojoj va**ni priliku da se odmori od hemikalija koje se zadržavaju na donjem rublju nakon pranja. Deterdžent i omekšivač mogu da iritiraju osjetljivu kožu i zato je uvijek dobra ideja predahnuti od toga.

Povezani sadržaj:  AUSTRIJA: SRBIN PRAVIO KAJMAK OD KOJEG JE UMRLO PET OSOBA

Bolji se**ualni život
Sama pomisao na to da ste “slobodni” po tom pitanju, pojačaće libido i bićete vidno opušteniji s partnerom u krevetu. Mada, to je dobro samo ako se bez gaćica osjećate privlačno, napominje novinarka.

Osećjaćat ćete se ugodnije
Gaćice se prilikom hodanja često gužvaju i zavlače u neugodna mjesta, zbog čega možete da se osjećate sputano. Hodanje bez donjeg veša je prokleto dobar osjećaj, zaključuje Steber.

Kategorija: Najnovije, Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: