PRIRODNI LEK ZA POTPUNI OPORAVAK KIČME I ZGLOBOVA: PRŠLJENOVI POČINJU SAMI DA SE POMJERAJU. (RECEPT)

| October 4, 2020 | 20:48 | 2,879 | 0

Narodni lijekovi nikada ne mogu naštetiti tijelu. Ukoliko vam nisu pomogli, znajte da vam nisu ni odmogli. Naši stari su se u nedostatku farmaceutskih lijekova liječili uz pomoć prirodnih i čini nam se da su bili vitalniji i zdaviji nego mi danas.

Za one koji imaju problema sa bolovima u kičmi, donosimo recept koji je veoma ukusan a pri tome i ljekovit:

Sastojci: 1 suva smokva; 1 suva kajsija; 5 suvih šljiva.

Priprema: Svako veče pred spavanje pojedite ovo suvo voće i tu kuru nastavite tokom 45 dana. Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, koje sastavljaju intervertebralne diskove. Oni ih čine jačim i čvršćim. Pršljenovi počinju sami da staju na određene njima prirodom, mjesta, bez spoljne manuelne korekcije.

Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo miješanje daje odličan lijek, koji je izuzetno efikasan protiv bolova u kičmi. Izuzetno je korisno za muškarce i za žene.

Ovaj recept je dobijen na poklon od sportista-olimpijaca, koji su na taj način regenerisali svoju kič mu poslije teških fizickih napora.

Izvor: lijekpriroda.blogspot.com

Povezani sadržaj:  Dvije nedelje pila jabukovo sirće na ovaj način: Izliječila artritis, uopšte ne osjeća bolove!(RECEPT)

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: