Riješite se bola u koljenu uz pomoć jajeta (Recept)

Koljeno je jedno od najvažnijih zglobova u našem skeletu.  Zahvaljujući bedrenoj kosti, golenici i čašici možemo da vršimo razne pokrete kao što je trčanje, hodanje, sedenje i mnogo drugih aktivnosti koje svakodnevno pravimo.

Potrošena kolena mogu da budu diskomfortna. Najčešće sretan bol i upala može da dovede do gubljenja pokretnosti. Odatle dolazi i značenje o njihovom ranom lečenju. Ako napravimo recep koji je dole napisan, možemo da izbegnemo i najlošije verovatnoće čak i nepopravljive povrede zglobova.

Sa druge strane treba da imamo u vidu da ovaj deo tela drži 80 % naše telesne težine. Što znači da potrošeno koleno nije neuobičajno.

Drugi faktori koji značajno mogu uticati na trošenje zglobova u kolenu su prekomerna težina, povrede, opterećenje, artritis ili invalidnost.

Da biste pripremili ovo lekovito sredstvo biće vam potrebno:

  • – žumance
  • – 2 kašičice soli
  • – elastičan zavoj

Način pripreme:

Umutite žumance i dodajte so, dobro promešajte. Potopite gazu u smesu i stavite na upaljeno koleno, koristite elastični zavoj za učvršivanje gaze. Ostavite gazu da deluje 2 sata na kolenu, nakon toga možete skloniti. Koristite ovakve obloge najmanje 4 puta dnevno.

Kako radi ovo sredstvo

So ima visok sadržaj magnezujuma. Upijanje kroz kožu pomaže smanjenju upale, što vodi do smanjenja bola. Sa druge strane, žumance ima visok sadržaj proteina i minerala, koji su sposobni da užu u kožu i da ojačaju tkivo, žile i kosti u toj oblasti.

Pre korišćenja ovog sredstva ili metode lečenja, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

Related Posts

FAŠIRANE ŠNICLE OD MLJEVENOG MESA OVAKO IH JA PRAVIM I MENI SU NAJBOLJE

Sastojci: 500 gr mlevenog govedjeg mesa 2 osrednja krompira 2 sargarepe 1 glavica crnog luka 1 jaje malo soli i brasna Priprema: U mleveno meso narendati krompir i sargarepu, dodati…

Read more

Ova pita sa sirom je tako ukusna da mogu da je pravim svaki dan! Brz i jednostavan recept

Prepustite se slanim okusima ove slane pite od svježeg sira i krem ​​sira, izvrsne kulinarske kreacije koja je idealna za osvježavajući ručak ili divno predjelo. Zamamna kombinacija hrskavog filo tijesta…

Read more

Ovi hljepčići se spremaju za samo nekoliko minuta…Brzo i ukusno

Želite dodati ugodan štih svom jutarnjem obroku ili poboljšati svoju večeru slatkim prilogom? Ne tražite dalje od ovog jednostavnog recepta za domaći kruh. Napravljeni od osnovnih namirnica kao što su…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *