SAMO 2 KAŠIČICE: UZIMAJTE OVAJ STARI LEK SVAKI DAN I IZLEČIT ĆE TE GASTRITIS, ZATVOR I IZBACITI BUBREŽNE KAMENCE (RECEPT)

| October 7, 2020 | 12:55 | 488 | 0

 

Aloe Vera, limun i med su 3 moćna prirodna sastojka koja imaju velike prednosti za naše zdravlje. Limun je prirodni antioksidans koji može očistiti naše tijelo od toksina, a Aloe vera se smatra jednom od najkorisnijih biljaka za naše zdravlje.

Med je nektar od bogova koji ima brojne zdravstvene prednosti i može značajno poboljšati naše cjelokupno zdravlje. Iako je svaki od sastojaka sam po sebi moćan, njihovi učinci se udvostručuju kada se kombiniraju.

Ovdje su glavne zdravstvene prednosti mješavine:

Tretira kolitis, gastritis i čireve; Smanjuje rast tumora; Smanjuje upalu; Regulira razinu šećera u krvi, kao i vaš holesterol i trigliceride; Održava krvni tlak u stabilnom stanju; Detoksificira tijelo; Sprečava bubrežni kamen; Smanjuje stres; Ubrzava zacjeljivanje rana; Regenerira naše stanice.

Osim ovih prednosti, smjesa će pojačati vaš rast kose i poboljšati vid. Evo kako ga pripremiti:

SASTOJCI: ¼ šalice organskog meda, aloe Vera, 2 limuna.

PRIPREMA

Očistite stabljike Aloe i izrežite sa strane, a zatim iscijedite gel i stavite ga u blender. Zatim dodajte sjeckani limun i med i dobro promiješajte, zatim smjesu ulijte u staklenu bočicu. Držite bocu u hladnjaku.

Uzmite čajnu žličicu lijeka ujutro i ponovno popodne nakon jela, i ponovite postupak tjedan dana. Nakon 7 dana pauze, ponovite postupak ako je potrebno. Ako je okus za vas previše jak, smjesu možete razrijediti s malo vode. Samo pazite da držite u staklenci ili boci u hladnjaku do mjesec dana.

Povezani sadržaj:  PRITISAK MI JE BIO 162/92: Probala sam tehniku za liječenje hipertenzije ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao aparat posle 20 minuta

Izvor: narodnamedicina.info

Kategorija: Najnovije, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: