Samo čašica ovog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi!

| October 17, 2020 | 16:40 | 746 | 0

Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom preparatu kojeg je zaista lako pripremiti.
Krvni-sud-holesterol

Lek koji uklanja masnoću u krvi, a telu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršun koji se kuvaju 02:00-03:00 sata.

Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, delom zbog genetskih predispozicija, a delom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika. Treba imati na umu da je normalna nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol / l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo efikasnim sredstvom rešavanja problema masnoće u krvi.

Sastojci:

– 1 kg limuna
– 5 – 6 vezica peršuna
– 3 l vode
– 1 kesica sode bikarbone

Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umešana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena.

Peršun sa stabljikom iseckajte na sitnije komadiće, a zatim isto uradite is limunom (s korom).

Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuvati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu. Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dve nedelje. Rezultati zasigurno neće izostati.

Povezani sadržaj:  SIMPTOMI KOJI SE MOGU JAVITI DANIMA PRE SRČANOG UDARA: Dr Ristić otkriva grešku koju Srbi prave a može biti FATALNA

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: