SIRUP OD BIJELOG LUKA: MOĆNIJI OD PENICILINA ZA BRISANJE INFEKCIJA U ORGANIZMU. EVO KAKO SE PRAVI (RECEPT)

| October 11, 2020 | 23:29 | 543 | 0

Stavite 5 kapi na kocke šećera, stavi ga u usta i vidjeti što se događa! To je ono što trebate učiniti da biste dobili osloboditi od zatvora, dijabetesa i 80% od srčanog udara. Češnjak je snažan lijek koji se koristi u mnogim biljnim lijekovima već stoljećima. Ima antibakterijska i antivirusna svojstva, uključujući i svoje sposobnosti da stimulira imunološki sustav.

Sirovi češnjak sadrži alicin. To je popularan po tome što snažnije nego antibiotik penicilin.

Češnjak sirup je super za većinu pluća poremećaja, uključujući grlobolje i promuklosti, kašlja, astme, pluća zagušenja, poteškoće u disanju, kao i kronični bronhitis. To uvelike pomaže u labavljenju flegma iz pluća kroz iskašljavanja.

Potrebni sastojci: Češnjak, 1/2 šalice vode, 1/4 šalice sirovih jabuka jabukovača octa, 1/2 šalice sirovog meda, Možete dodati neke od izbornih sastojaka navedenih.

Kako pripremiti lijek: Nasjeckajte cijeli češnjak i dodati ostale sastojke. Neka se smjesa sjedini tijekom noći prije uporabe. Zatim procijediti ga i držati ga na hladnom mjestu. Imati žličicu smjese svakih par sati dok ne osjetite olakšanje ako ste već bolesni, ako niste onda 5 kapi na čećer svaki dan.

Izvor: haber.ba

Povezani sadržaj:  OPASNO JE KAD GA IMA PREVIŠE: Izbacite SAV VOSAK jednostavno i bezbolno, NE TREBAJU VAM ŠTAPIĆI ZA UŠI

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: