ZA OVAJ RECEPT KAŽU DA ČINI NEMOGUĆE: Ako trpite ove BOLOVE, izlečiće ih za najviše 7 DANA! POTREBNE SU 2 STVARI

| October 31, 2020 | 16:50 | 3,476 | 0

Zdravstveni stručnjaci naglašavaju da veliki uticaj na pojavu bolova u leđima, nogama i zglobovima ima nepravilno držanje tela, pa prvi savet je popravite držanje, to bar nije teško.

U ovom članku ćemo vam dati recept koji će pomoći da ublažite bolove, i ojačate kosti. Ako patite od udružene boli u leđima, zglobovima, nogama i vratu onda je ovaj recept idealan za vas.

Kupite 150 gr jestivog želatina, možete ga pronaći u bilo kojoj prodavnici. U večernjim satima pomešajte pune dve kašike želatina (5 gr), sa četvrtinom šolje hladne vode, i ostavite da prenoći van frižidera. Želatin će se pretvoriti u žele.

Ujutro popijte smesu tako što ćete je pomešati s nečim što vama najbolje odgovara (npr. sok, mleko, jogurt, čaj).

Želatin pomaže kod udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu, i nakon nedelju dana ovog tretmana, stanje će se značajno popraviti.

Tretman bi trebalo da traje mesec dana, i nakon pola godine ponoviti opet. Na ovaj način ćete vratiti prirodno “podmazivanje” zglobova.

Zašto je želatin tako dobar za zglobove?

Želatin je proizvod prirodnog porekla. Dobija se procesima prerade kostiju, tkiva i hrskavica krupne rogate stoke. Prolin i hidroksiprolina su moćne aminokiseline, koje se nalaze u želatinu, a koje stimulišu rast i poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva, što je neophodna u lečenju slabih zglobova i kostiju.

Povezani sadržaj:  PAPRIKE PUNJENE SIROM: Brz i izdašan letnji ručak za čitavu porodicu

Želatin je visoko kvalitetan lek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti: – Jača zglobove i srca – Pojačava metabolizam – Poboljšava mentalne sposobnosti – Poboljšava ten – Pruža elastičnost, jača tetive i ligamenti – Sprečava osteoporozu i osteoartritis – Poboljšava kožu i strukturu kose – Moćan učinak u lečenju displazije

Ovaj tretman bi trebalo da eliminiše bol i ukočenost u roku od 7 dana. Za mesec dana ćete se osećati puno bolje, a bol će u potpunosti nestati.

 

espresno.rs

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: