10 BOLESTI MOŽE DA IZLEČI ZA NEDELJU DANA: Ulje od MAGNEZIJUMA je toliko ZDRAVO I JAKO da će vam preporoditi TELO (PRIPREMA)

| November 1, 2020 | 22:17 | 1,283 | 0

Za normalno funkcinisanje organuzma, magnezijum je preko potreban. Neophodno je obezbediti dovoljnu količinu kako bismo uzbegli mnoge bolesti, bolove, ali i pad imuniteta. Magnezijum je bitniji čak i od kalcijuma, kalijuma i natrijuma. Milioni ljudi pate od nedostatka ovog minerala, a da to čak i ne znaju.

Da bi ste zadovoljili dnevne potrebe organizma, stručnjaci preporučuju ulje magnezijima koje možete i sami da napravite. Jedini mineral koji može da se apsorbuje u telo i krvotok preko kože je upravo magnezijum. Ovaj način primene magnezijuma je mnogo efikasniji od upotrebe suplemenata.

Ovaj lekoviti rastvor možete napraviti sami od svega nekoliko sastojaka.

Sastojci:

65 grama kristala magnezijum hlorida pola šolje destilovane vode staklena flašica sa rasprašivačem

Priprema:

Prokuvajte destilovanu vodu. Magnezijum hlorid stavite u staklenu teglicu i prelijte kipućom vodom. Dobro izmešajte dok se kristali magnezijuma potpuno ne rastvore u vodi. Ostavite mešavinu da se potpuno ohladi na sobnoj temperaturi, a zatim je sipajte u sprej flašicu.

Magnezijumovo ulje možete čuvati i do šest meseci na sobnoj temperaturi.

Upotreba:

Ovo ulje se nanosi na celo telo i tako organizam uzme količinu magnezijuma koja mu nedostaje. Osim što deluje dubinski, ono neguje i kožu. Možete ga ostaviti na koži ili isprati nakon pola sata.

Nakon primene možete osetiti blago peckanje, ali to je sasvim normalno.

Povezani sadržaj:  PATITE OD SLABE CIRKULACIJE? Sada ovaj problem možete riješiti za manje od 20 minuta, evo kako

Evo za šta je sve magnezijum odličan:

Opušta mišiće Održava zdrav nivo šećera u krvi Čuva kardiovaskularno zdravlje Ključan je za balansiranje hormona kod muškaraca i žena Potreban je posle perioda izloženosti velikom stresu Popravlja raspoloženja i smanjuje stres Poboljšava san Smanjuje simptome PMS-a i menstrualne grčeve Poboljšava imunitet Uklanja migrene

espresno.rs

 

Kategorija: Najnovije, Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: