50 godina trpeo užasne migrene: Deka (77) pronašao neverovatan lek za snažne glavobolje!

| November 6, 2020 | 01:48 | 4,093 | 0

Kolin Simen, 77-godišnji penzioner iz Velike Britanije postao je senzacija na internetu, kada je svima obelodanio kako se izlečio od jakih migrena koje su trajale punih 50 godina!

Svakodnevne jake glavobolje počele su da se javljaju pred Kolinov 30. rođendan. Išao je kod lekara, dobijao razne tablete protiv bolova, išao na sva moguća ispitivanja, ali ništa nije moglo da ukloni migrenu, već samo da je malo ublaži, piše Mirror.co.uk.

“Bolovi su bili užasni, sve boje su mi sevale pred očima, bol bi toliki da ponekad nisam ništa video. Supruga me je jednom zatekla sa štipaljkama zakačenim na lice! Ona me je razumela, znala je da bih učinio sve samo da bol nestane”.

 

“Da nije bilo jakih analgetika, mislim da bih izvršio samoubistvo, ali bilo mi je dosta i lekova. Pio sam ih skoro 40 godina, a onda sam od jednog prijatelja čuo da migrena može da se izleči pirsingom na uvetu”, otkriva Kolin.

Rešen da pokuša i sa ovim načinom “lečenja” i smatrajući da nakon toliko decenija upotrebe lekova nema šta da izgubi, Kolin je otišao i probušio hrskavicu na uvetu.

“Ne znam da li možete da verujete, ali ja se osećam kao druga osoba! Odličan je osećaj kad dođem kući, a ne moram da mislim o uzimanju lekova!”, kaže Kolin i dodaje da ne zna koliko će “mirovanje” migrena trajati.

Povezani sadržaj:  VODNJIKA JE BOMBA ZA IMUNITET: Dr Vojislav Perišić daje recept za napitak koji čini čuda za zdravlje

“Već mesec dana me glava ne boli i nadam se da sam potpuno izlečen”, ubeđen je on.

Mišljenje stručnjaka

Stručnjaci u oblasti alternativne medicine veruju da ova metoda može da bude odlična protiv migrene, jer deluje kao akupunktura.

Sa druge strane, veliki broj lekara ističe da ne postoje dokazi da bušenje hrskavice uha može da otkloni migrene.

 

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: