GARANTOVANO: Ovaj lek ubija Escherichia coli i sve ostale štetne bakterije! (RECEPT)

| November 13, 2020 | 14:30 | 743 | 0

Escherichia coli je bakterija koja se prirodno nalazi u debelom crevu gde je korisna u zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija.

Međutim, kada se pojavi na drugom mestu u organizmu, može prouzrokovati ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mehura i sličnih teškoća koje, ne leče li se pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične te na kraju ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspeva lako rešiti taj zdravstveni problem. Korišćenjem niza antibiotika u telu se (osobito kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ne leči li se Escherichia tačnim i odgovarajućim antibiotikom, ljudskom telu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije. Delotvoran lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika.

Sastojci:

– 1 l belog domaćeg vina (bez hemikalija i dodataka)

– 3 do 4 grančice ruzmarina (po mogućnosti mladi izdanci)

– 10 češnja belog luka

Beli luk usitnite, dodate u vino pa svemu dodajte ruzmarin. Neka sve odstoji u staklenoj flaši deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, flašu čuvajte u frižderu.

Odrasli koriste jednu supenu kašiku, a deca jednu kafenu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i idite na lekarsku kontrolu. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sistema. Ruzmarin izvrsno deluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka i kandide.

Povezani sadržaj:  NEMAJU NI GRAM SALA I IZGLEDAJU I PO 30 GODINA MLAĐE: Ovo su tajne savršenog izgleda JAPANSKIH ŽENA

(Izvor: Family.rs)

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: