Imate problem sa SINUSIMA? Pomešajte ren i sirće, i sačekajte 5 dana

| November 8, 2020 | 16:49 | 3,130 | 0

Zaboravite na hemijska sredstva i lekove, jer dva jeftina i prirodna sastojka rešavaju vas neprijatnih bolova u sinusima!

Sa prvim jakim vetrom i hladnim danima vraćaju se muke svima koji pate od čestih upala sinusa. Glavobolje su obavezni pratilac sinusitisa, kod kog često ne pomažu ni najjači lekovi. Zbog toga je pametnije okrenuti se prirodnim metodama za ublažavanje bolova, nego se kljukati hemijskim proizvodima. Dobar saveznik u ovoj borbi je – ren, pise balkanpress.

 

Priprema:

Preporuka je da ga izrendate i prelijete vinskim sirećetom, a potom stavite u flašu od pola litra i zatvorite. Smesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno mućkanje. Kada istekne ovaj rok, nekoliko puta u toku dana preko otvorenog grlića flaše udišite ren po pet minuta. Istu tečnost sipajte na tkaninu i držite je tokom noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da se rešite neprijatnih glavobolja.

Jedno od rešenja je i da izrendate 50 grama rena, ubacite ga u pet decilitra vode i stavite na ringlu da provri. Posle toga, stavite glavu iznad šerpe, prekrijte je peškirom i udišite paru.

Povezani sadržaj:  URASLI NOKAT MOŽETE IZLIJEČITI KOD KUĆE: Trebaju Vam Samo 2 STVARI, NE MORATE NA OPERACIJU

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: