KAD BI ŽENE ZNALE DA OVA NAMIRNICA SPREČAVA POJAVU BORA, NIKADA VIŠE NE BI POSEGNULE ZA VJEŠTAČKIM KREMAMA (RECEPT)

| November 27, 2020 | 13:24 | 1,353 | 0

Za ukupno 12 tretmana u 12 dana ne biste se prepoznali, izgledali biste fantastično!

Laneno seme iz ove maske doprinosi svojim lekovitim svojstvima vašem potkožnom tkivu, podmlađuje masne ćelije i vraćajući onaj mladalački izgled u predelu oko obraza, naročito u senzitivnim delovima kože oko očiju, gde je koža najtanja i sklona boranju.

Stavite kašiku lanenog semena u činiju i prelijte ga trećinom šolje ključale vode, mućkajte nekoliko minuta i zatim prekrijte salvetom i ostavite da odstoji do večeri.

Iscedite mešavinu te večeri. Koristite gelastu vodenu masu u kojoj je laneno seme ostavilo svoja lekovita svojstva. Nanesite ovaj rastvor lanenog semena na očišćeno lice i vrat pomoću štapića za uši.

Ne morate brinuti oko izbegavanja predela očiju, slobodno rastvor nanesite i tamo. Kada se maska osuši na vašem licu – ponovo namažite. Ovu proceduru ponovite pet puta. Podiže crte lica, tonira i zateže kožu.

Umanjuje široke pore. Hidrira kožu. Služi i kao piling za kožu. Smanjuje višak sebuma na masnoj koži. Pomaže sprečavanju formiranja akni i uklanjanju bubuljica sa lica.

Usporava stvaranje bora i eliminiše stvaranje tankih linija na licu jer ima svojstva koja intenzivno usporavaju starenje.

Izvor: Webtribune.rs

Povezani sadržaj:  RUSKI RECEPT KOJI RASTVARA TROMB: Spas za proširene i upaljene vene!

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: