Magični RECEPT od samo dva sastojka za PROŠIRENE VENE i VENSKU TROMBOZU

| November 13, 2020 | 13:01 | 2,672 | 0

Problemi s proširenim venama i venske tromboze su češći kod žena nego muškaraca, i mnogi pate od ovih tegoba.

Obično, skupljanje krvi u venama nastaje kada proširene i natečene vene sprečavaju protok krvi prema srcu. Proširene vene su uzrokovane oštećenjem zidova vena i venskih zalistaka, i uglavnom se pojavljuju u područu zglobova i potkolenica.

Ova oštećenja nastaju kao rezultat dugog stojanja ili sedenja, neke vrste ozleda, oboljenja krvi, nedostataka fizičke aktivnosti, trudnoće ili višak kilograma.

 

Proširene vene takođe mogu dovesti do blokade u dubljim venama, poznate kao duboka venska tromboza. Srećom, to nije previše ozbiljno i može se tretirati sa domaćim lekovima, kao i menjanjem nekih navika poput dugog sedenja i stojanja.

Vrlo korisno delovanje ovog recepta učinilo ga popularnim i koristim kroz mnoge generacije.

Recept za proširene vene i trombozu

Sastojci:

– 1 baby sapun

– 1 čaša ovčijeg mleka

Način pripreme:

Prvo, samleti beby sapun i pomešati ga u mleko. Zatim, pripremljenu mešavinu nanositi, dobro utrljati, na obolelo područje tri puta dnevno. Smesu treba držati u frižideru.

Druga alternativa je da se napravi oblog sa većom količinom smese i stavite ga na nogu. Ovaj postupak treba uraditi na isti način, nanesite ga na problematična područja 3 puta dnevno.

NAPOMENA: Pre upotrebe bilo kakvog alternativnog leka prvo se konsultujte sa lekarima i stručnjacima.

Povezani sadržaj:  MOĆNA BILJKA ZA POVIŠEN HOLESTEROL I VISOK KRVNI PRITISAK: I to nije sve - travar Momčilo otkrio kako se PRAVILNO uzima!

(LijekIzPrirode.com)

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: