Moćan savet Ričarda Gira: Samo tri reči su mu promenile život nabolje!

| November 21, 2020 | 14:22 | 770 | 0

Glumac Ričard Gir otkrio je kako mu je uspelo da iz svake situacije izađe kao pobednik i da ne dozvoljava negativnim emocijama da ga savladaju, a sve to pomoću samo jedne rečenice.

“Postoji moćna vežba, vrlo jednostavna, koju sam počeo da koristim pre mnogo, mnogo godina. Koga god da sretnem na putu, čoveka ili insekta, prva misao koju mu upućujem je: ‘Želim ti sreću’.

 

Ova ideja u potpunosti menja šta se događa između vas i te osobe. Govorim to iz ličnog iskustva. Ponekad je to jako teško kada sretnete neprijatelja ili kada se nađete lice u lice s neočekivano teškom situacijom.

Ovo je vrlo korisna misao koja vas uči da ne dopustite da vas savladaju negativne emocije. Imate priliku da stvorite prostor oko sebe.

Vidiš kako se pojavljuju negativne emocije i pre nego što preuzmu kontrolu nad tobom, imaš vremena da ih preokreneš. Vidiš stvari kakve jesu, očito neznanje, ljutnja koja dolazi iz mene, neznanje s moje strane.

Preokrenite to, otpustite, pretvorite u ljubav.

‘ŽELIM TI SREĆU!’

Probajte i videćete kako će se sve u vašem životu promeniti”, rekao je jednom prilikom glumac.

 

  • 50
    Shares
Povezani sadržaj:  ZNATE LI ČEMU SLUŽI "DŽEPIĆ" NA ŽENSKOM DONJEM VEŠU? Otkrivamo vam njegovu PRAVU svrhu, ZAPREPASTIĆETE SE!

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak:

Ljekovito bilje, put do zdravlja