Nada Macura skinula 8 kg: Najpoznatija srpska doktorka otkriva tajnu!

| November 11, 2020 | 23:52 | 1,460 | 0

Doktorka Nada Macura, portparolka Hitne pomoći, dugo je pokušavala da se otarasi suvišnih kilograma, primenjivala je razne dijete, ali tek nedavno je otkrila pravi recept za mršavljenje i već je uspela da skine sedam do osam kilograma.

Macura nije želela da nam otkrije o kakvoj je dijeti reč, ali priznaje da bi volela da liniju dotera i vežbanjem sa pop pevačicom Anom Nikolić, sa kojom je imala medijski sukob pre oko godinu dana.

“Ukoliko bi me Ana pozvala da vežbam u njenom fitnes centru i ako mi ne bi te treninge naplatila, rado bih postala njen redovni vežbač. Ona je vrlo zgodna devojka, vodi računa o svom izgledu, te verujem da bih bila u sigurnim rukama. Ja nemam loše mišljenje o njoj, a novinari su napravili celu tu halabuku u vezi sa mnom i njom”, izjavila je bez ustezanja Nada.

 

Žena koja svakodnevno obaveštava javnost o radu Hitne pomoći pre nekoliko meseci podvrgnuta je specijalnom režimu ishrane, zbog čega se oseća bolje.

“Ne bih da otkrivam o kakvoj dijeti je reč, jer ne bih nikoga da reklamiram, ali mogu da kažem da sam po prvi put zadovoljna, jer su rezultati vidljivi. Toplo preporučujem svima koji žele da koriguju ishranu, to jest da isprobaju neku dijetu, da je uspeh zagarantovan, ukoliko zaista žele da smršaju. Sve polazi iz glave. Tada ste vi svoj lekar, svoj nutricionista”, kaže Nada ohrabrujućim tonom i nastavlja:

Povezani sadržaj:  1 STVAR NIKAKO NE RADITE POSLIJE RUČKA!: Nutricionista Jasna objasnila kobnu grešku koju skoro svi pravimo!

“U principu, ja nisam drastično promenila ishranu od one koje se već dugo pridržavam. Retko večeram, unosim dosta voća, dosta povrća, kao i dosta tečnosti. Ono što je važno ovog puta je da sam konačno batalila gazirane napitke, grickalice i slatkiše. Žudim za nekom tortom, za nekim kolačima”, požalila se portparolka.

Na pitanje da li to znači da udvarači u startu gube šansu kod nje ako je pozovu na kolač, Nada je rekla da trenutno ne razmišlja o potencijalnim partnerima, jer je posvećena poslu.

(Izvor: Alo.rs)

 

Kategorija: Uncategorized

Napisite svoj komentar na clanak: