NAJSNAŽNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK ZA SVE VRSTE VIRUSA: PRIPREMITE SE ZA SEZONU GRIPE, NAPRAVITE GA SAMI

| November 20, 2020 | 14:15 | 1,527 | 0

Ovaj recept jednostavno morate zapamtiti jer sezona gripa i prehlade nam već kuca na vrata. Ovaj prirodni antibiotik ima snažno antiupalno djelovanje koje osim što jača imunitet ubija bakterije i uzročnike bolesti.

Za razliku od sintetičkih antibiotika koje možete kupiti u ljekarnama ovaj lijek ne izaziva neželjene efekte za vašu probavu i crijevnu mikrofloru te je u potpunosti siguran za upotrebu.

Kurkuma sadrži kurkumin, polifenol, aktivni sastojak koji ima preko 150 terapeutskih svojstava među kojma su antiupalno, antikancerogeno i antioksidantsko svojstvo. Konzumacijom meda i kurkume poboljšavate probavu i povećavate broj dobrih bakterija u crijevima.

Potrebni sastojci:

100 g sirovog meda i 1 žlica kurkume u prahu. Pomiješajte oba sastojka tako da se u potpunosti sjedine i ulijte ih u čistu staklenku.

Foto: pixabay.com
Kako koristiti ovaj lijek?

Čim primjetite prve simptome prehlade ili gripe lijek uzimajte na sljedeći način: Prvi dan – uzmite pola žličice lijeka svakih sat vremena. Drugi dan – uzmite pola žličice svaka dva sata. Treći dan – uzmite pola žličice tri puta dnevno.

Poželjno je da lijek ne gutate odmah nego ga ostavite u ustima da se istopi. Mnogi kažu da nakon tri dana uzimanja ovog lijeka svi simptomi nestaju, a radi lakše konzumacije možete ga dodati u toplo mlijeko ili čaj.

Povezani sadržaj:  Doktor Matić otkriva: Ovo su simptomi masne jetre i saveti šta da preduzmete

Izvor: dnevno.hr

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: