Očistite creva za 24h: Izbacite nesvarenu hranu i otrove u rekordnom roku! (RECEPT)

| November 10, 2020 | 13:56 | 314 | 0

Praznična hrana jeste ukusna i lepa, ali ume da stvori razne probleme ako se konzumira u neograničenim količinama. Ako ste preterali sa degustacijom praznične trpeze, vreme je da očistite organizam od nesvarene hrane i štetnih tvari.

Ovaj postupak čišćenja započnite već večeras:

Lan

Potopite 1 kašičicu semena lana u 1 decilitar mlake vode. Ostavite da lan nabubri 1 sat a zatim ovu smesu pred spavanje pojedite, a vodu popijte. Veoma je bitno da svaku semenku “sameljete” zbima.

Lan je namirnica koja je u stanju da potpuno očisti vaša creva. Koriste je oni koji imaju lenja creva i veliki problem sa opstipacijom. Lan snadbeva telo vlaknima, omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Omega-3 masne kiseline prisutne su u jezgri lana i zbog toga ovojnica mora biti probijena da biste ih mogli iskoristiti (što znači da semenke morate da dobro sažvaćete).

 

Jabukovo sirće

Čim se probudite popijte 1 čašu vode kojoj ste dodali 2 kašike jabukovog sirćeta. Nakon ovog pojedite jednu kašićicu meda pa popijte još jednu čašu vode.

Sirćetna kiselina u jabukovom sirćetu sprečava odlazak hidroklorne kiseline iz želuca. Tako se hrana lakše probavlja bez pojave refluksa, nadutosti i gasova, a ujedno leči zatvor i proliv. Istraživanja dokazuju da jabukovo sirće uravnotežuje apetit, pojačava osećaj sitosti i smanjuje želju za dodatnom hranom. Sirće čini dijete manje stresnima, jer istovremeno daje energiju i čisti organizam.

Povezani sadržaj:  "ANALIZE KRVI SU VEOMA VAŽNE ZA SRCE!" Dr Ristić otkriva: Evo koliko često treba da se rade - još jedno je OPASAN RIZIK

Limun

U bokal vode ili flašu (oko 1,5l vode) dodajte sok od 1 limuna pa tu vodu pijte tokom celog dana.

Gotovo da nema toga što limun ne može da popravi, poboljšaja, izleči. Ovaj dragoceni dar iz prirode sadrži limunsku kiselinu, kalcijum, magnezijum, vitamin C, bioflavonoide, pektin, limonin koji podstiču imunitet i bore se protiv infekcija.

Zeleni čaj

Danas nemojte da pijete kafu, već umesto omiljenog napitka skuvajte zeleni čaj i pijte ga dva puta u toku dana.

On deluje kao antioksidans i ublažava upalne procese, sprečavajući nakupljanje masti u centralnoj laboratoriji organizma – u jetri. Ako želite da očistite celo telo od toksina, počnite dan ispijanjem zelenog čaja.

Danas vodite računa o ishrani. Veoma je bitno da znatno smanjite količine hrane i da vodite računa šta jedete.

Naša preporuka je da za doručak pojedete jednu šnitu hleba sa džemom od šljiva i da popijete šolju zelenog čaja.

Za ručak možete da jedete varivo u neograničenim količinama, a večeru preskočite.

Ukoliko ste rešeni da potpuno očistite creva od toksina, danas nemojte da jedete ništa od industrijski prerađene hrane uključujući i slatkiše.

Učinite sebi uslugu i očistite creva od nesvarene hrane.

(Stil)

 

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: