Pila je 3 litra vode dnevno zbog GLAVOBOLJE I LOŠE PROBAVE, a rezultat je bio ZADIVLJUJUĆ!

| November 9, 2020 | 03:01 | 327 | 0

Nakon što su je godinama mučile glavobolje i loša probava, neurolog i nutricionista savetovali su joj da počne piti tri litre vode dnevno kako bi telo bolje funkcionisalo.

Sara je dan obično započinjala šoljicom čaja, a vodu bi popila uz ručak i večeru – u proseku litar dnevno.Kad je videla podatak da svaka peta žena ne unosi dovoljno vode u organizam, odlučila je da napravi eksperiment i tokom četiri nedelje unosi preporučenu količinu kako bi videla šta će se dogoditi. Svoje iskustvo je opisala Daily Mailu:

Tri litre vode zvuče jako puno, zato se posavetovala s lekarom opšte prakse kako naglo povećanje unosa vode ne bi ostavilo zdravstvene posledice. Ohrabrio ju je preporukom da jednu litru popije ujutru, jednu u poslepodnevnim satima i jednu uveče.

 

– Vaši bubrezi, koji filtriraju otpadne stvari iz krvi pre nego što ih pretvore u mokraću, brzo će osetiti korist od ovog eksperimenta – rekao joj je doktor.

Ceo je eksperiment pratilo i fotografisanje iz nedelje u nedelju. Na početku je, priznaje, izgledala kao da ima 52 godine, dakle 10 godina više. Imala je tamne kolutove oko očiju, zbog čega je izgledala iscrpljeno, istaknute bore, crvene mrlje, koža je bila bez sjaja. – Izgledala sam mrtvo – piše Sara.

Povezani sadržaj:  SAVJETI BABA VANGE ZA DUG I SRETAN ŽIVOT: Tokom ljeta obavezno radite sljedeću stvar, za nju je ovo bio NAJVEĆI LIJEK za sve

Čak su joj i usne bile smežurane, što je klasičan znak loše hidratacije. Svaki sistem i funkcije u našem telu zavise o vodi. Ona ispira toksine iz vitalnih organa, prenosi hranjive stvari do stanica, osigurava vlažnu okolinu za uši, nos i grlo, izbacuje otpad.

Ne unositi dovoljno vode znači oslabiti organizam. Zato je odlučila 28 dana da pije tri litre vode dnevno, i rezultat je bio zapanjujuć.

Pila je 3 litra vode dnevno

Osećala se bolje već nakon prve nedelje

Već pri kraju druge nedelje primetila je da nedelju dana nije imala glavobolje i da joj je probava radila mnogo bolje.

Nakon četiri nedelje eksperimenta, njeno je lice izgledalo potpuno drugačije.

Izgledala je kao druga žena. Tamni kolutovi oko očiju su potpuno nestali, kao i crvenilo. Koža joj je postala glatka gotovo kao kad je bila dete. Transformacija je bila zadivljujuća.

Takođe se osećala zdravije, poletnije i mršavije, što je neverovatno jer nije ništa promenila u svojoj rutini osim količine vode koju je unosila.

Nije se odrekla ni provoda i pokoje kapljice alkohola, ali je pritom pila i dovoljno vode i ujutru se budila sveža.

Sara savetuje da svaka žena učini isto – pije tri litre vode dnevno i vidi šta će se dogoditi! Naravno, pre toga posavetujte se s lekarom.

Povezani sadržaj:  Raste Svuda, A Lijek Je Za Mnoge Bolesti: NAPRAVITE MAST I LIJEK OD OVE BILJKE!

Izvor: BalkanPress

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: