Popijte samo jedan gutljaj ovoga svako jutro i jetra će vam biti zahvalna!

| November 20, 2020 | 19:31 | 7,346 | 0

Ako sve ove informacije uzmemo u obzir onda je jasno da čista jetra znači: zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomiješanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati ​​u doručku.

Ovaj “koktel” možete pripremati cijeli život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

 

Poslije mjesec dana osjetićete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled podmlađen. Crijeva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osjećaćete se zdravo s puno energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne vrećice. Žuč je aktivan učesnik u procesu probave koji ubrzava rad vaših crijeva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi.

Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on djelotvorno čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Probajte!

vestinet.rs

 

Povezani sadržaj:  2 SIMPTOMA OPASNE BOLESTI PRIMIJETIĆETE U WC-U: Ovo Su Znaci Da Je JETRA Ozbiljno Ugrožena Čak I Ako Ne Pijete Alkohol

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: