Prirodni lijek koji će bukvalno preporoditi organizam

| November 26, 2020 | 00:21 | 436 | 0

Smokve su izuzetno korisne, kako sveže, tako i suve. Konzumirati svež, tek ubrani plod – luksuz je koji nije svakome dostupan.

Zato smo, od suvih smokava, pripremili odličan recept za ozdravljenje celog organizma. Smokve sa maslinovim uljem – odlično sredstvo za ozdravljenje!

Svojstva smokve:

– Smokve pomažu regulaciji rada gastrointestinalnog trakta. Visok sadržaj vlakana u smokvama pomaže mršavljenju i čišćenju organizma od toksina.

– Smokva je bogata kalcijumom koji se lako usvaja. Nezamenljiv je ljudima sa netolerancijom na laktozu.– Kalijum, koji je obilato prisutan u smokvama, jača srce.

– Takođe, smokve sadrže veliku količinu antioksidanata, koji poboljšavaju imuni sistem i opšte zdravlje.

– Smokva poboljšava stanje kože i izjednačava ten lica. Smatra se odličnim sredstvom za lečenje nesanice i jutarnje mučnine.

Sastojci:

– 40 plodova suvih smokava
– maslinovo ulje

Priprema:

Stavite smokve u staklenu teglu i prelijte ih maslinovim uljem. Zatvorite poklopcem. Ostavite u frižider.

Nakon 40 dana, možete konzumirati ovaj prirodni lek: 1 smokva u ulju na prazan stomak pomoći će jačanju i zdravlju, i rešiće već prisutne probleme.

Natopljena u ulju, smokva poseduje neprevaziđena korisna svojstva! Plodovi smokve će vas ojačati naročito u proleće, u najtežem periodu avitaminoze. Vreme je za pripremu ovog čudesnog leka.

Izvor: uspesnazena.com

Povezani sadržaj:  NAPITAK NAŠIH BAKA OBNOVIĆE VAŠU JETRU: Ovo je prirodni LEK za mnoge probleme u ORGANIZMU!

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: