Rešite se OŽILJAKA I STRIJA kod kuće uz ovu odličnu smesu

| November 1, 2020 | 23:22 | 253 | 0

opularna je izreka da ožiljci krase čoveka i u tome ima puno istine. Ali, na žalost, ne samo jaka polovina čovečanstva ima ožiljke. Štaviše, žene su gotovo sklonije kožnim problemima, jer imaju ožiljke nakon carskog reza ili strije nakon trudnoće a to se vešto krije i prikriva..

Donosimo  vam  recept za prirodni lek koji će vas osloboditi čak i starih ožiljaka, a takođe će pomoći u uklanjanju strija.

MAST ZA UKLJANJANJE OŽILJAKA I STRIJA
seme dinje
ljuska jajeta
maslinovo ili bademovo ulje
PRIPREMA

Prethodno osušeno i oljušteno seme dinje treba samleti u mlinu za kafu i pomešati sa izmrvljenom ljuskom jaja u razmeri 1:1. Radi lakše pripreme, u početku možete u blender ubaciti jednake delove pripremljenog semena i ljuske, a zatim ih samleti u praškasto stanje.
Zatim dodajte toliko biljnog ulja u pripremljenu smešu, da napravite gustu kašu.
Pripremljenu smesu treba nanositi direktno na ožiljak dva puta dnevno. Odozgo morate lepiti gips ili previti mast na oštećenom mestu zavojem. Postupak se mora ponavljati mesec dana, ali rezultat će biti vidljiv za dve nedelje.

Ovako jednostavni sastojci poput semena dinje i ljuske jajeta mogu vašoj koži vratiti prelep izgled.

izvor: dnevni.rs

Povezani sadržaj:  Nakon srčanog udara, ni jedan lijek nije djelovao. Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: