ZBOG OVOGA VAM SMRDI IZ USTA, A NI NE ZNATE DA TO IMATE

| November 23, 2020 | 22:44 | 332 | 0

Razumijete li što su krajnici sa kamenom? Možda i vi to imate!

U slučaju da imate sve krajnike na broju, izvanredna je mogućnost da u njima imate i kamen od krajnika! Brojni pojedinci ni ne pominju da ga imaju u ustima, ili ostane neprimjećen kad ispadne, no ako je dovoljno velik, itekako se može osjetiti kad ispadne iz tonzila!

Kamenje krajnika redovito se događa nakon neprestanog tonzilitisa, ili ako slučajno imate veće tonzile nego obično, s tonom jama.

Nije točno poznato koliko je pojedinaca sklono ovom “kamenu”, no u jednom pregledu, gdje je 150 osoba prošlo kroz atraktivne reverbacijske snimke glave, oko 24 posto njih imalo je kamenje u tonzilima.

Stručnjaci i istraživači još uvijek raspravljaju o preciznoj strukturi kamenaca krajnika, no jedno je nedvojbeno – mrtve stanice, tjelesna tekućina iz usta i komadići hrane zastaju u posjekotinama krajnika, gdje se učvršćuju u homogenu masu.

Mnogi ljudi, kao što smo naveli, ne osjećaju da u tonzilima ima kamenja. U svakom slučaju, kada su veće, uzrokuju upale grla, upale uha i zaista su užasne – s obrazloženjem da se mikroorganizmi i različiti organizmi hrane kamenjem koje je ostalo u vašim tonzilima, a nakon toga iscjedak sumpora uzrokuje grozan dah.

U slučaju da ne želite ukloniti krajnike, trebate se uhvatiti u koštac s načinom na koji ćete se neprestano boriti s kamenjem, a tehnike borbe su izvanredne – od pranja slanom vodom do korištenja vode za ispiranje usta. Možete ih i čačkalicom ukloniti iz tonzila ili ih zdrobiti rukama ili štapićima za uši. Razumijete li što su kamenci u tonzilima? Moguće da ga i vi imate!

Povezani sadržaj:  Naprevite sami domaći lijek za upalu grla i krajnika! Djeluje u roku 24 sata.

U slučaju da imate sve krajnike na broju, nevjerojatna je mogućnost da i u njima imate kamen iz krajnika! Brojni pojedinci ni ne pominju da ga imaju u ustima, ili prolazi nezapaženo kad ispadne, no u slučaju da je dovoljno velik, obično se osjeća kada ispadne iz tonzila!

Kamenje krajnika redovito se događa nakon neprestanog tonzilitisa ili u slučaju da u osnovi imate neobično velike krajnike s puno rupa.

Nije točno poznato koliko je pojedinaca sklono ovom “kamenu”, no u jednom pregledu, gdje je 150 osoba prošlo kroz atraktivne reverbacijske snimke glave, oko 24 posto njih imalo je kamenje u tonzilima.

Specijalisti i istraživači još uvijek raspravljaju o preciznoj strukturi kamenaca krajnika, no jedno je nedvojbeno – mrtve stanice, tjelesna tekućina iz usta i komadići hrane zastaju u posjekotinama tonzila, gdje se učvršćuju u homogenu masu.

Velika većina, kao što smo naveli, ne osjeća da u tonzilima ima kamenaca. U svakom slučaju, kada su veće, uzrokuju upalu grla, upale uha i uistinu grozno – na temelju toga što se mikroskopski organizmi i različiti mikroorganizmi hrane kamenjem koje ostaje u vašim tonzilima, a nakon toga iscjedak sumpora uzrokuje grozan dah .

U slučaju da ne želite ukloniti krajnike, morate se nositi s načinom na koji ćete se neprestano boriti s kamenjem, a tehnike borbe su jedinstvene – od pranja slanom vodom do korištenja vode za ispiranje usta. Možete ih također ukloniti iz tonzila čačkalicom ili ih zdrobiti rukama ili štapićima za uši.

Povezani sadržaj:  OVO MLIJEKO JE OPASNO, NE KUPUJTE GA! Doktor Voja objasnio – RAZARA srce i diže holesterol, a ima ga u svim prodavnicama!

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: