LIJEČI SVE VRSTE CISTI: Recept ruskog doktora Savinskog

| December 30, 2020 | 14:57 | 247 | 0

Recept ruskog lekara Savinskog, koji je otkrio odličnu primenu aloe vere, koristi se za lečenje svih vrsta cisti.

Sastojci koji su vam potrebni za ovaj recept su:

– 0,5 l 90%-tnog alkohola (medicinski alkohol)

– 0,5 l domaćeg, visokokvalitetnog meda sa saćem

– 0,75 l crnog vina koje sadrži visoku količinu tanina (čisto crno vino)

– 0,5 kg cikorije (kafa od cikorije)

– 300 g svežih listova aloa vere (bez bodlji, a biljku ne treba zalivati sedmicu dana prije nego se uzmu listovi za ovaj recept)

– 1 kašika propolisa

– staklena posuda od 3 do 5 l

Priprema:

Kupite 2 do 3 godine star kaktus aloa vere i posljednjih sedam dana nemojte ga zalivati. Očistite listove od bodlji i sameljite u mašini za mlevenje mesa. Nakon toga, samleti med sa saćem, dodati i ostatak sastojaka i sve dobro izmešati.

Kada je smesa spremna, uliti je u staklenu posudu i čuvati na tamnom i hladnom mestu dve sedmice (nikako u frižideru). Nakon što prođu dve sedmice, procediti smesu kroz gazu i pretresti u tamne boce ili manje staklenke.

Način upotrebe:

Prvih 5 dana, uzima se 1 mala kašika tri puta dnevno, 2 sata pre jela (sat vremena nakon što uzmete smesu ne bi smeli ništa konzumirati barem sat vremena). Nakon prvih 5 dana, uzima se tri puta dnevno jedna velika kašika pripravka, sat vremena pre obroka.

Povezani sadržaj:  Jača imunitet i leči astmu: Napravite sami ukusni napitak od zove

Ovaj recept pomaže kod većine vrsta cista, naročito kod ciste dojke, ali se može koristiti i kod astme, bronhitisa, tuberkuloze, reumatizma, za čišćenje krvnih žila, malignih bolesti pa i raka.

Napomena:

Vreme trajanja lečenja ovom smesom ne sme prelaziti 2 meseca tokom jedne godine. Takođe, eliksir ne treba koristiti tokom trudnoće, hemoterapije, radioterapije ili stanja u kojima je zabranjena konzumacija alkohola.

Izvor: Stazama zdravlja

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: