Nije išla kod lekara 40 godina: Jednostavan Recept joj čuva zdravlje decenijama!

Najčešći odlasci doktoru su zbog prehlade i kašlja. Jedna žena slučajno je došla do recepta za imunitet i rešila da proba. Od tada je prošlo 40 godina, i ona više nije imala potrebe da ide kod lekara!

U pitanju je prirodni lek protiv prehlade koji će vam pomoći da umirite vaše grlo, a zatim i da ga izlečite.

Brzo i jednostavno rešenje koje će vas osloboditi glavobolje i kašlja vrlo je lako napraviti, a takođe je i veoma ukusno.

Svi sastojci koji su vam potrebni su lako dostupni – šećer, voda, limun, med, đumbir, karanfilić i šećer u prahu!

Priprema: Punu šolju šećera i jednu šolju vode stavite u šerpu. Dodajte sok od pola limuna i kašiku meda, đumbir i usitnjeni karanfilić. Stavite na šporet i mešajte dok ne prokuva, a zatim smanjite temperaturu i tako mešajte 15-20 minuta.

Smesa treba da bude gusta i tamna kao sirup. Kada se malo ohladi, na pleh stavite papir za pečenje, a zatim kašikom napravite bombone od pripremljene smese.

Nakon 20 minuta, kada se ohlade, prospite šećer u prahu preko njih. To će pomoći da se ne lepe jedna za drugu.

Sada imate svoje prirodne bombone koje i te kako pomažu u sezoni prehlada. Možete da ih stavite i u šolju sa vrućom vodom, pustite da se istope, promešate i popijete.

Izvor:MegaGiga.info

 

Related Posts

FAŠIRANE ŠNICLE OD MLJEVENOG MESA OVAKO IH JA PRAVIM I MENI SU NAJBOLJE

Sastojci: 500 gr mlevenog govedjeg mesa 2 osrednja krompira 2 sargarepe 1 glavica crnog luka 1 jaje malo soli i brasna Priprema: U mleveno meso narendati krompir i sargarepu, dodati…

Read more

Ova pita sa sirom je tako ukusna da mogu da je pravim svaki dan! Brz i jednostavan recept

Prepustite se slanim okusima ove slane pite od svježeg sira i krem ​​sira, izvrsne kulinarske kreacije koja je idealna za osvježavajući ručak ili divno predjelo. Zamamna kombinacija hrskavog filo tijesta…

Read more

Ovi hljepčići se spremaju za samo nekoliko minuta…Brzo i ukusno

Želite dodati ugodan štih svom jutarnjem obroku ili poboljšati svoju večeru slatkim prilogom? Ne tražite dalje od ovog jednostavnog recepta za domaći kruh. Napravljeni od osnovnih namirnica kao što su…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *