UkIonite Strije Sa TijeIa: PRIRODNA METODA KOJA DJELUJE!

| December 21, 2020 | 23:51 | 273 | 0

Strije se najviše pojavljuju kod žena nakon trudnoće i skoro utiču na 90% žena, ali mogu se pojaviti i kod muškaraca koji naglo izgube težinu. Svi se žele riješiti strija, a mi vam u nastavku donosimo neka od rješenja koja će vam pomoći u tome.

Vjerujte da one marketinške trikove koje vam predstavljaju kao popularne proizvode samo đaba kupujete jer njihov efekat je skoro neprimjetan. Te posebne kreme i losioni samo hidratiziraju vašu kožu i ništa više, ne mogu ukloniti strije. To su proizvodi u čije reklame se ulaže mnogo novca i glavni cilj im je da se proda što više proizvoda.
Postoji jedna učinkvita domaća metoda koja vam može pomoći da se riješite strija kod kuće a za nju su vam potrebni kafa, med i šećer. Piling dobiven od ovih sastojaka uklanja gornji sloj ožiljaka i polako uklanja vaše strije koje postaju vremenom sve manje vidljive.

Za više zanimljivog i korisnog sadržaja posjetite našu stranicu svakodnevno i podijelite sa vašim prijateljima i rodbinom. Uživajte u ostatku čitanja i prijatan dan vam želimo, prenosi eKuharica

Povezani sadržaj:  Čaj od pšenice leči atritis i reumu: Popijte i zaboravite na bolove u kostima! (RECEPT)

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: