Uši vam se iznenada zacrvene i imate osjećaj kao da gore? Evo koja bolest vas razara: Hitno reagujte!

| December 6, 2020 | 22:10 | 4,496 | 0

U današnjem članku pričamo o zdravlju i svi mi smo svjesni da o njemu ne vodimo onoliko računa koliko bismo trebali u suštini, a to možemo pripisati možda i tradiciji, jer kod nas na Balkanu je opšte poznatio da se ne ide doktoru tek onako, negho kada nas zaboli nešto.

Nekoliko puta smo pisali o tome koliko je naš organizam kompleksna stvar i koliko je važno da pratimo razne signale koje nam organizam šalje jer on tim putem nas upozorava na moguća oboljenja u našem organizmu.

Prema nekim zdravstvenim istraživanjima otkriveno je da postoji velika neurološka povezanost između tačaka u našem tijelu sa skoro svim oprganima u našem tijelu, a ovog puta pričamo o ušima gdje je skoro pa dovoljno da posmatramo njih kako bismo uspjeli ustanoviti koje nas oboljenje muči.

Veliku i važnu ulogu igraju uši koje nam mogu pomoći u riješavanju mnogih oboljenja, ali isto tako uši mogu pomoći u identifikacijij jer niko na svijetu nema isto uho.

Ovdje mislimo na crvene uši i ukoliko su uši suviše crvene to može biti znak da imate problema sa bubrezima, dok ukoliko su uši jarko crvene imate problema sa glavoboljom te tu mogu nastati problemi sa mozgom ili gubitkom pamćenja.

Da li ste, naprimjer, znali da ukoliko pritisnete određenu tačkui na vašem uhu, možete da se riješite određenih bolova u tijelu, a u nastavku vam donosimo spisak tih tačaka kao i ilustrovani prikaz istih, pa pogledajte

Povezani sadržaj:  RIJEDAK I 100% PRIRODAN LIJEK: Recept koji za čak 80% obnavlja zglobove i uklanja bol

1. Leđa i ramena;
2. Unutrašnji organi;
3. Zglobovi;
4. Nosni sinusi i grlo;
5. Organi za varenje;
6. Glava i srce.

Izvor: DobarDan

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: