Voda od kuhanog krompira će rešiti jedan od najvećih problema svake žene!

| December 14, 2020 | 00:04 | 4,322 | 0

Voda od kuhanog krompira će rešiti jedan od najvećih problema svake žene!

Starenje je neizbježan proces a samim time i pojavljivanje sijedih u našoj kosi. To je nešto čega se svi boje najviše (pored pojave bora), ali nažalost, ne možemo to izbjeći. Žene kada počnu primjećivati bijele vlasi u svojoj kosi obično odmah posežu za bojama za kosu u nastojanju da ih sakriju.

Međutim, na taj način našu kosu izlažemo raznim vrstama hemikalija i tako se može učiniti više štete za kosu, umjesto rješavanja problema. Da li postoji prirodno i efikasno rješenje koje garantuje rezultate bez štetnih nuspojava.

Odgovor je da! Jedna obična namirnica iz vaše kuhinje je odlična za ovaj problem. Riječ je o krompiru koji vam može pomoći da preokrenete proces sijedih i vratite vašu prirodnu boju kose.

Njegova učinkovitost je čak i potvrđen od strane Dr. Anthony Una, koji kaže da je upravo to najučinkovitijie prirodno rješenje protiv sijede kose.

Postupak pripreme je vrlo jednostavan, a sve što trebate jeste da kuhate koru od nekoliko krompira u loncu s vodom, te ostavite 30 minuta.

Nakon toga voda se procijedi, pustite da se malo ohladi i operite kosu sa ovom tekućinom. Ponovite postupak nekoliko puta i ubrzo ćete primjetiti rezultate.

Povezani sadržaj:  APEL DR NESTOROVIĆA: Poslušajte me, i nikad više nećete imati problem sa viškom kilograma!

Za više ovakvih postova ne oklijevajte i posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Preuzeto sa: em-zdravlje.com

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: