MAGIČNI NAPITAK ZAUSTAVLJA OPADANJE KOSE

| January 7, 2021 | 13:20 | 1,055 | 0

Ukoliko se borite sa opadanjem kose i mislite da ste isprobali sve proizvode, možda niste do sada čuli za ovaj magičan napitak.

Novi proizvod će vam pomoći da sačuvate svoju kosu; opadanje prestaje, a kosa je gušća i sjajnija. Proizvod se zove “Thuja orientalis”, poznat i kao “Thuja O”. Ekstrakt potiče od zimzelenog drveta porijeklom iz Istočne Azije. Ekstrakt se koristi vijekovima u ovom regionu za problem sa gubitkom kose i ćelavosti.

Ekstrakt Thuja O je ispitan i otkriveno je da proizvod zaista čini čuda za kosu, brže raste, ne opada i dlaka postaje deblja. Testiranje je obavljeno na miševima i istraživanje je još u ranoj fazi, ali postoje neki proizvodi na tržištu koji sadrže “Thuja O”, ako ste spremni da probate.

Stručnjaci takođe objašnjavaju da postoje i drugi načini da sprečite gubitak kose. Oni preporučuju da sušite kosu fenom koji je postavljen na hladnoj temperature i ne koristite boje za kosu i peglu za ravnjanje kose. Ishrana bogata omega-3 masnim kiselinama takođe može pomoći da zadržite kosu zdravom.

zenski-magazin-kosa-magicni-napitak-protiv-opadanja-kose-7

Izvor: zenskimagazin.rs

 

Povezani sadržaj:  ZABORAVITE NA BOLOVE U VRATU: 9 načina koji vam mogu pomoći da se riješite bolova u vratu

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: