NE ZANEMARUJTE: SVAKO JUTRO PO JEDAN GUTLJAJ OVOG NAPITA PREPORODIT ĆE VAŠU JETRU.

| January 27, 2021 | 15:08 | 1,403 | 0

Ovaj “koktel” možete pripremati cijeli život, jer su oba sastojka obične životne namirnice. Poslije mjesec dana osjetit ćete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestat će tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled pomlađen. Zaboravit ćete na probleme s probavom, osjećat ćete se zdravo s puno energije.

Jetra u našem organizmu ima ulogu tvornice krvi. Ona sudjeluje u procesu obnavljanja krvi. Također, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Ona također čisti krv i eliminira sve toksine i nečistoće iz nje.

Možemo zaključiti da čista jetra donosi zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje. Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte žlicu maslinovog ulja pomiješanog sa žlicom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.

Ovaj “koktel” možete pripremati cijeli život, jer su oba sastojka obične životne namirnice. Poslije mjesec dana osjetit ćete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestat će tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled pomlađen.

Crijeva će raditi kao sat, zaboravit ćete na zatvor i probleme s probavom. Osjećat ćete se zdravo s puno energije. Maslinovo ulje kao niti jedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne vrećice. Žuč je aktivan sudionik u procesu probave koji ubrzava rad vaših crijeva.

Povezani sadržaj:  NAJVEĆI MUŠKI ZDRAVSTVENI PROBLEM: Ovo je najbolji prirodni lijek za prostatu na svijetu…

Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Možete i u hladnjaku, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav utjecaj na njegove osobine. Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on učinkovito čisti krvne žile od naslaga kolesterola i doprinosi čišćenju jetre.

 

Izvor: vestinet.rs

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: