Ojačajte vaša koljena i zglobove ovim jednostavnim receptom

| January 19, 2021 | 03:58 | 166 | 0

Naša su koljena su pod pritiskom svaki dan svaki dan, poput hodanja, stajanja, trčanja, skakanja, pa je njihova funkcija od velike važnosti za cijelo tijelo.

Ipak, s vremenom istroše svoje prirodno podmazivanje, a ligamenti i tetive postaju manje fleksibilni. Na taj su način osjetljiviji na ozljede.

Budući da su vitalna veza između našeg tijela i tla, moramo pomoći zdravlje koljena i ojačati ligamente i tetive. Na taj ćemo način promovirati bolju potporu tijelu.

Srećom, postoji izuzetno učinkovit prirodni recept koji jača koljena i pojačava njihovo podmazivanje.

Glavni sastojci sljedećeg recepta uključuju želatinu, ananas, cimet i zob. Pomoću njih možete napraviti ukusni i zdravi napitak.

Pružit će snažne protuupalne učinke i ublažit će nelagodu i bol.

Želatina je izvrsna hrana za tetive i ligamenate. Prirodna želatina bez okusa najzdraviji je izbor zbog velike količine proteina kolagena.

Sastojci:

2 šalice komadića ananasa
7 g cimeta
1 šalica instant zobenih pahuljica
2 žlice želatine bez okusa (40 grama)
1 šalica svježe iscijeđenog soka od naranče
40 g meda
40 g zdrobljenih badema
250 ml vode

Upute:

U početku biste trebali skuhati zob i dodati sok od naranče.

Zatim u blender dodajte neukusnu želatinu, med, bademe, cimet i komadiće ananasa, te ih dobro promiješajte dok ne dobijete homogenu glatku smjesu.

Zatim dodajte i zobene pahuljice i izmiješajte još jednom. Možete dodati nekoliko kockica leda ako ga želite konzumirati hladnog.

Povezani sadržaj:  ČISTI DEBELO CREVO ZA 7 DANA: NAPITAK OD ANANASA I KRASTAVCA JE PROVERENO DOBRA KOMBINACIJA! (RECEPT)

Uživajte u njegovom ukusu i mnogim zdravstvenim prednostima.

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: