BRADAVICE ĆE NESTATI: Nanesite na njih sok ove biljke i već nakon prvog nanošenja rezultati su vidljivi

| February 2, 2021 | 00:12 | 4,841 | 0

Bradavice se mogu pojaviti bilo gdje na tijelu no imaju tendenciju pojave na toplim i vlažnim mjestima, kao što su male posjekotine ili ogrebotine na prstima, rukama i nogama. One su obično bezbolne, osim ako se pojave na tabanima pa tijekom hodanja isto tako stvaraju i smetnje.

Bradavice se mogu pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi no češće se pojavljuju kod djece, a mogu nastati prijenosom virusa s čovjeka na čovjeka, odnosno dodirom.

Bradavice se mogu podijeliti na kožne fibrome i virusne izrasline koje nastaju kao posljedica HIV-a. Ukoliko su vam se na koži pojavili kožni fibromi onda ne morate odmah započeti sa liječenjem, jer su oni bezopasni, ali predstavljaju samoo estetski problem. Međutim, ako imate virusne bradavice, onda je neophodno liječenje kako biste zaštitili svoje zdravlje.

Na internetu se može pronaći mnogo savjeta kako bradavice mogu nestati prirodnim putem, a ova tinktura se izdvaja jer je baš svima pomogla.

Potrebno vam je:

žuti sok rosopasa

Primjeniti ovu tinkturu direktno na bradavicu i ostavite da djeluje neko vrijeme. Ubrzo ćete primjetiti kako bradavice nestaju, prenosi Novi

Povezani sadržaj:  Ova domaća SMJESA istog trenutka zaustavlja proljev: Stomak vam neće biti nadut, a CRIJEVA će raditi kao sat

Tagovi:

Kategorija: Recepti

Napisite svoj komentar na clanak: